Ήταν Φεβρουάριος, όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες για το Samsung Galaxy Note 7. Μέσα σε αυτές υπήρξαν κάποιες που έλεγαν ότι η συσκευή θα έρθει με 6GB RAM. Αρκετούς μήνες μετά, μάθαμε με την επίσημη ανακοίνωση του, πως το Galaxy Note 7 διαθέτει τελικά 4GB RAM.

tenaa-galaxy-note-7

Μια ενημέρωση όμως στην σελίδα της TENAA, φαίνεται πως έρχεται να αλλάξει τα πράγματα και να δώσει ξανά ζωή σε εκείνες τις φήμες. Η κινεζική αρχή τηλεπικοινωνιών μόλις δημοσίευσε μια αλλαγή στην πιστοποίηση του Galaxy Note 7, λέγοντας ότι θα υπάρξει έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Πότε, πού και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει αυτό το Galaxy Note 7, είναι ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν σε αυτό το σημείο. Το σίγουρο είναι ότι πήρε πιστοποίηση στην Κίνα, επιβεβαιώνοντας μας την ύπαρξη του.

Πηγή | Via

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροBattlefield 1: Νέο gameplay βίντεο αποκαλύπτει τα όπλα του παιχνιδιού
Επόμενο άρθροLG V20: Θα παρουσιαστεί επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ