Ήταν Φεβρουάριος, όταν εμφανίστηκαν οι πρώτες φήμες για το Samsung Galaxy Note 7. Μέσα σε αυτές υπήρξαν κάποιες που έλεγαν ότι η συσκευή θα έρθει με 6GB RAM. Αρκετούς μήνες μετά, μάθαμε με την επίσημη ανακοίνωση του, πως το Galaxy Note 7 διαθέτει τελικά 4GB RAM.

tenaa-galaxy-note-7

Μια ενημέρωση όμως στην σελίδα της TENAA, φαίνεται πως έρχεται να αλλάξει τα πράγματα και να δώσει ξανά ζωή σε εκείνες τις φήμες. Η κινεζική αρχή τηλεπικοινωνιών μόλις δημοσίευσε μια αλλαγή στην πιστοποίηση του Galaxy Note 7, λέγοντας ότι θα υπάρξει έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Πότε, πού και σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει αυτό το Galaxy Note 7, είναι ερωτήματα που δεν μπορούν να απαντηθούν σε αυτό το σημείο. Το σίγουρο είναι ότι πήρε πιστοποίηση στην Κίνα, επιβεβαιώνοντας μας την ύπαρξη του.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.