Ο περισσότερος κόσμος, είναι γεγονός ότι έχει ήδη ξεχάσει το φιάσκο με το Galaxy Note 7, όταν η συσκευή αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια του χρήστη. Η Samsung είχε προχωρήσει σε ανάκληση συσκευών, ωστόσο στη συνέχεια και οι καινούργιες αντιμετώπισαν πρόβλημα με την μπαταρία, κάνοντάς την αν το αποσύρει οριστικά από την αγορά.

Η Samsung, οι συνεργάτες της και οι πάροχοι, κατέστησαν το Note 7 στη συνέχεια άχρηστο. Συγκεκριμένα, είχαν διαθέσει ένα software update που σε εξανάγκαζε να το επιστρέψεις και στη συνέχεια ένα άλλο που μείωνε σημαντικά τη δυνατότητα φόρτισης. Φαίνεται όμως, ότι αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες οι οποίοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το Galaxy Note 7 smartphone τους. Δεν εγκατέστησαν τις προαναφερθείσες ενημερώσεις συστήματος, έκαναν root στη συσκευή τους και το παραμετροποίησαν ώστε να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν. Πολλά θέματα στο Xda Developers ασχολούνται με το πως μπορεί να επαναφερθεί η συσκευή.

Στο συγκεκριμένο subreddit υπάρχει ακόμα κάποια μικρή δραστηριότητα, με χρήστες οι οποίοι ανεβάζουν συμβουλές και tips ή παρουσιάζουν το Note 7 τους, όπως το έχουν μεταμορφώσει στο 2018, παρά το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει νεότερες προτάσεις στην αγορά, με το Note 8 να κλείνει ήδη 11 μήνες ζωής και το Note 7 Fan Edition να κυκλοφορεί σε συγκεκριμένες αγορές.Επιπλέον, και η επίσημη ιστοσελίδα της Samsung επισημαίνει, ότι σχεδόν όλα τα Note 7 έχουν επιστραφεί, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν τέτοιου είδους συσκευές ακόμη εκεί έξω.

Το Note 7 μπορεί να ήταν μια πολύ καλή συσκευή, ωστόσο έχουν φθάσει στην αγορά πλέον πολύ καλύτερες και οι οποίες κυρίως δεν αναφλέγονται.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.