Η Wi-Fi Alliance κατέγραψε σήμερα επτά νέες συσκευές με παρόμοιες κωδικές ονομασίες, που εκδόθηκαν από την Samsung Electronics. Τα τηλέφωνα με κωδικό SM-N930 είναι οι διάφορες παραλλαγές του Galaxy Note 7, που όπως ακούγεται τελευταία θα κυκλοφορήσει ξανά ανακατασκευασμένο αυτόν τον Ιούνιο.

Samsung Galaxy Note 7 ΈρευναΤα ονόματα αυτών τον επτά συσκευών που πήραν πιστοποίηση είναι, SM-N930FD, SM-N930X, SM-N930S, SM-N930L, SM-N930K, SM-N930F και SM-N935S, που όπως καταλάβατε είναι η κωδική ονομασία του Note 7. Όλες αυτές οι εκδόσεις θα έχουν Wi-Fi 802.11 a/b/g /n/ac στα 2,4 GHz και 5 GHz μαζί με Wi-Fi direct. Η λίστα αποκαλύπτει επίσης ότι το νέο ανακατασκευασμένο Galaxy Note 7 θα τρέχει Android 7.0 Nougat.

Δεν έχουμε ακόμη ακούσει περισσότερα από τη Samsung, αλλά αυτή η λίστα δείχνει σαφώς ότι η “ανάσταση” του αποτυχημένου phablet πλησιάζει!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.