Είναι γνωστό ότι η Samsung θέλει να επιτρέψει στις φορητές συσκευές της να παρέχουν μη επεμβατική παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα των χρηστών. Η εταιρεία εργάζεται πάνω σε αυτή την τεχνολογία εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι η επόμενη γενιά wearable συσκευών της Samsung, τα Galaxy Watch 7, μπορεί τελικά να αποκτήσει αυτό το χαρακτηριστικό.

Σύμφωνα με μια νέα αναφορά από τη Νότια Κορέα, η Samsung πρόκειται να εισαγάγει στο χαρτοφυλάκιο της την παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα με τα Galaxy Watch 7, φέτος. Το Unpacked event αποκαλύφθηκε ότι θα γίνει στις 10 Ιουλίου.

Ο Hon Pak, αντιπρόεδρος και επικεφαλής της ψηφιακής υγειονομικής περίθαλψης της Samsung Electronics, υπογράμμισε το έργο της εταιρείας για την επίτευξη μη επεμβατικής παρακολούθησης του σακχάρου στο αίμα μέσω των φορητών συσκευών της, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Επισήμανε ότι η Samsung έκανε “σημαντικές επενδύσεις” για να το πετύχει αυτό.

Ο Pak συναντήθηκε πρόσφατα με τα μέλη του συμβουλευτικού συμβουλίου της πλατφόρμας Samsung Health στο Ιατρικό Κέντρο της Samsung στη Σεούλ. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα, τον διαβήτη και την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στο Samsung Health.

Η προσδοκία τώρα είναι ότι η Samsung θα προσθέσει την παρακολούθηση του σακχάρου στο αίμα στην επερχόμενη σειρά Galaxy Watch 7. Ωστόσο, η εταιρεία ενδέχεται να επιλέξει να ταξινομήσει το smartwatch ως ηλεκτρονική συσκευή αντί για ιατρική συσκευή, κυρίως λόγω ρυθμιστικών θεμάτων.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα αυτή η λειτουργία να γίνει διαθέσιμη και στο Samsung Galaxy Ring, το πρώτο έξυπνο δαχτυλίδι της εταιρείας, που επίσης αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Σε κάθε περίπτωση, παίζει και το σενάριο ειδικών εκδόσεων των wearable.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.