Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει όσους θέλουν να αγοράσουν μια νέα συσκευή η Vodafone δίνει τη δυνατότητα να αγοράσεις το Redmi Note 13 Pro+ με το πλήρες πακέτο αξεσουάρ με μόλις 4 ευρώ το μήνα στο λογαριασμό κινητής Vodafone. Και πράγματι, της το αναγνωρίζουμε καθώς όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν δεν έχει όλος ο κόσμος πιστωτικές κάρτες να βάλει δόσεις,  ούτε θέλει να μπλέξει με τράπεζες και εγκρίσεις αν δεν έχει χρήματα να τα δώσει όλα μαζί μπροστά. Έτσι με 4 ευρώ το μήνα στο λογαριασμό ξεμπερδεύει.

Το κέντρο του Γαλαξία διασταύρωση μαύρων τρυπών

Ωστόσο, είναι θεωρούμε ακριβό λίγο το πρόγραμμα. Από 33 που είχε παλαιότερα χωρίς σταθερή, τώρα το έχει πάει στα 37 ευρώ το μήνα χωρίς σταθερή, (μόνο αν έχεις σταθερή Vodafone πέφτει στα 33 ευρώ) και 4 ευρώ το μήνα η συσκευή σύνολο 41 ευρώ κάθε μήνα. Το 12ο μήνα του συμβολαίου η τιμή θα ανέβει άλλο 1.5 ευρώ πάμε 42.5 τελική τιμή κάθε μήνα μετά το 12μηνο για όλο το πακέτο. Πάντως εσείς θα κρίνετε αν σας συμφέρει. Μαζί δίνει το Redmi Bud 5 και το Redmi Watch 4.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις με φορητότητα αριθμού από άλλο πάροχο, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου και επιδότηση συσκευής που θα πραγματοποιηθούν από 25/04/24 και μέχρι εξαντλήσεως των συσκευών.

  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά σε συνδυασμό με το πρόγραμμα χρηματοδότησης Vodafone Flex με άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα στο λογαριασμό Vodafone.

  • Η τιμή του παγίου Vodafone RED Unlimited περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%, φόρο κινητής 10%, συνδυαστική έκπτωση κινητής-σταθερής και επιδότηση για τις συγκεκριμένες συσκευές.

  • H τιμή της προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.

  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου στην τιμή του παγίου Vodafone RED Unlimited σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.

  • Κατά την αίτηση, δεν θα πρέπει να υφίσταται ενεργή φραγή λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών σε οιοδήποτε ενεργό ή/και μη ενεργό μητρώο της Vodafone

  • Η τιμολόγηση της μηνιαίας δόσης για τη συσκευή πραγματοποιείται μέσα από το Vodafone λογαριασμό που λαμβάνει ο συνδρομητής με αριθμό δόσεων 24, όσες και η διάρκεια του συμβολαίου του συνδρομητή.

  • Το ποσό της μηνιαίας δόσης της συσκευής αφορά αποπληρωμή σε 24 άτοκες δόσεις μέσω του Vodafone λογαριασμού.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.