Τα Huawei Freeclip είναι ένα ζευγάρι ακουστικών πολύ διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει, όμως αυτή η αλλαγή πραγματικά αλλάζει την εμπειρία προς το καλύτερο. Εμείς ετοιμάσαμε ένα unboxing και review βίντεο, για να δούμε τι μπορούν να κάνουν!

Η εταιρία σχεδίασε έτσι τα ακουστικά ώστε να είναι όσο πιο σταθερά γίνεται στα αυτιά μας και το έχει καταφέρει απόλυτα. Με αυτόν τον σχεδιασμό θα ταιριάζουν σε κάθε τύπο αυτιού, ενώ παραμένουν στην θέση τους ακόμα και σε πιο ακραίες περιπτώσεις. Εμείς τα φορέσαμε και κοπανηθήκαμε σε μέταλ ρυθμούς. Τα ακουστικά δεν κουνήθηκαν από το αυτί μας και εκεί είναι η ουσία αυτού του σχεδιασμού.

Σχεδιαστικά δίνουν την αίσθηση πως φοράμε σκουλαρίκια και αυτό ίσως δεν αρέσει σε κάποιους, όμως αν τα φορέσουν και τα ακούσουν, θα ξεχάσουν αμέσως τον όποιο δισταγμό έχουν για την χρήση τους.. Ο ήχο που παράγουν είναι άριστος για open ear ακουστικά. Στις δοκιμές μας ακούσαμε πολύ βαθιά μπάσα, καθαρές ψηλές και ευδιάκριτες μεσαίες. Η ένταση είναι εκπληκτική και ακόμα και με open ear ακουστικά όταν παίζει στο μέγιστο δεν θα ακούτε τίποτα γύρω σας.

Παράλληλα τα ακουστικά αναγνωρίζουν μόνα τους ποιο ακουστικό έχουμε σε ποιο αυτή για να μην ψάχνουμε ποιο θα βάλουμε που. Μπορεί όμως να παίζουν με όλα τα κινητά όλων των εταιριών, όμως έχουν και μια λειτουργία που απαιτεί Huawei συσκευή για να παίξει. Αυτό είναι το Spatial Sound, που κρατάει τον ήχο να έρχεται σταθερά από διάφορα σημεία του χώρου, που παραμένουν στην θέση τους όταν γυρνάμε το κεφάλι μας. Έτσι αν βλέπουμε μια ταινία και ο πρωταγωνιστής μιλάει μπροστά μας, αν γυρίσουμε το κεφάλι προς τα αριστερά, θα τον ακούμε από το δεξί αυτί, σα να είμαστε εκεί.

Τα ακουστικά έχουν μια επιφάνεια αφής σχεδόν σε όλο το ακουστικό και από εκεί μπορούμε να τα ελέγχουμε με απλά αγγίγματα (taps). Φυσικά όλα ρυθμίζονται, όμως η προεπιλογή είναι δύο taps για απάντηση και κλείσιμο τηλεφωνημάτων. Ενώ σε multimedia τα δύο taps είναι αναπαραγωγή και παύση. Με τρία taps πάμε στο επόμενο τραγούδι. Μπορούμε να ρυθμίσουμε κάθε ακουστικό διαφορετικά, ανάλογα με αυτό που θέλουμε να κάνει.

Σε θέματα αυτονομίας, το κάθε ακουστικό φτάνει μέχρι και 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής στο 50% περίπου την έντασης. Μαζί με την θήκη η Huawei έχει πετύχει 36 ώρες συνολικής αναπαραγωγής, που σημαίνει πως τα πηγαίνει εξαιρετικά.

Τέλος τα ακουστικά (όχι η θήκη) έχουν πιστοποίηση IP54, που τα κάνει ανθεκτικά στην υγρασία λόγω βροχής ή από τον ιδρώτα μας.

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration: Μια κόλαση οπτικής ηδονής! Δείτε φωτογραφίες

Συνολικά είναι ίσως τα καλύτερα open ear ακουστικά που έχουμε δει από την Huawei, ενώ είναι ότι πρέπει για όσους θέλουν ακουστικά για να γυμνάζονται σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό γιατί μας επιτρέπουν να ακούμε όσα συμβαίνουν γύρω μας, ενώ δεν φεύγουν με τίποτα από τα αυτιά μας!

Θα τα βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των €199.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.