Δεν περιμένουμε να δούμε τον Eddie Munson στην τελευταία σεζόν του Stranger Things, καθώς ο χαρακτήρας έχασε την ζωή του με έναν απόλυτα θριαμβευτικό τρόπο και μάλιστα παίζοντας το Master of Puppets των Metallica. Μάλιστα φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει από το σετ δείχνουν τον τάφο του με την επιγραφή Now at Rest.

Τώρα όμως έρχεται ο Joseph Quinn, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Eddie Munson και μας βάζει φωτιά. Σε ερώτησή που του έγινε από fan της σειράς, σε πάνελ της Βελγικής Facts Convention (κάτι σαν την Comic-con του Βελγίου), για το αν θα επιστρέψει στην τελευταία σεζόν, ο ηθοποιός απάντησε με ένα χαμόγελο γεμάτο υπονοούμενο… Συγκεκριμένα είπε:

Ξέρω τι θα γίνει αλλά δεν σας λέω… Καλή ερώτηση

Μπορείτε να δείτε την δήλωση στο βίντεο παρακάτω:

Εμείς πάντως θέλουμε πάρα πολύ να έρθει γιατι ήταν ένας χαρακτήρας που ανέβασε πολύ την σειρά και λατρεύτηκε από το κοινό πάρα πολύ! Φέρτε πίσω τον Eddie Munson λοιπόν!

Πάντως η έκφρασή του λέει ότι κάτι ετοιμάζεται! Πάντως αν δεν επιστρέψει θα έχουμε πάντα αυτό το βίντεο για να γουστάρουμε και να κοπανιόμαστε! Δυναμώστε την ένταση και ξεκινήστε λοιπόν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.