Αν ψάχνεις ένα εξαιρετικά χαμηλού κόστους κλειδί λογισμικού της Microsoft, το Godeal24 μάλλον έχει τη λύση. Πιο συγκεκριμένα Godeal24, θα βρείτε το Office 2021 Pro  μόνο 25,25€, το οποίο σας εξοικονομεί περισσότερο από 90% σε σύγκριση με την επίσημη τιμή της Microsoft των $439,99. Αν πρέπει να αγοράσετε σουίτες παραγωγικότητας για πολλούς υπολογιστές, αγοράστε το Office 2021 Pro 5 PC στα 15,05€ ανά PC μόνο. Προτιμάτε μήπως μια παλαιότερη έκδοση; Το Office 2019 Professional βρίσκεται σε προσφορά με 19,99€!  Βυθιστείτε στα τελευταία χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις του Office 2021 ή επιλέξτε την δοκιμασμένη αξιοπιστία του Office 2019, και όλα αυτά σε τιμές που δεν θα πονέσουν την τσέπη μας. Η επαγγελματική ομάδα εξυπηρέτησης της Godeal24 θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της αγοράς σας!

Σημαντικές εκπτώσεις σε πλήθος εκδόσεων Office 2019 Pro Plus

 

Εξαιρετικές εκπτώσεις σε windows 11 Pro

 

Οικονομικά πακέτα (με τον κωδικό κουπονιού “SGO62

 

Εκπτώσεις ως και 50% σε Windows και Office! με τον κωδικό κουπονιού ” SGO50

 

Most popular in tools software

>>>Get More Tools

Πως να πληρώσεις

  • Μεταβαίνεις στη σελίδα πληρωμών, πιέζεις continue as a guest (ή create an account) και έπειτα συμπληρώνεις τα πεδία “Billing Information”.

Επιλέγεις το “CWALLETCO” σε αυτό το βήμα και πατάς “Continue”.

Ελέγχεις τα στοιχεία σου και πατάς “Place Order”.

Στη συνέχεια μας πηγαίνει σε αυτή τη σελίδα και πατάμε “Choose payment methods”.

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις το PayPal για να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή.

Ποιο είναι ο Godeal24;

Όπως αναφέρθηκε, η Godeal24 είναι ένας παγκόσμιος διανομέας λογισμικού υπολογιστών με πολύ επιθετική πολιτική τιμών. Έτσι, είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου είτε χρειάζεστε λογισμικό επεξεργασίας βίντεο και επεξεργασίας εικόνας είτε θέλετε να ενισχύσετε την ασφάλεια του υπολογιστή σας με λογισμικό προστασίας από ιούς, σας προσκαλούμε να εξετάσετε όλες τις προσφορές της Godeal24: σίγουρα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Στο Godeal24, το λογισμικό είναι εγγυημένα 100% αυθεντικό. Ο ιστότοπος είναι 100% ασφαλής και η παραλαβή του κλειδιού γίνεται αμέσως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά την πληρωμή. η Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24ωρη επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνία με την Godeal24: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.