Η Samsung ανακοίνωσε σήμερα πως θα αποκαλύψει τα αποτελέσματα των ερευνών που έγιναν πάνω στο Galaxy Note 7 αυτή την Κυριακή το βράδυ. Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ, στην Νότια Κορέα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί. Λόγω διαφοράς ώρας φυσικά, θα μεταδοθεί σε εμάς τα ξημερώματα στις 3:00.

Η Samsung, καθώς και άλλοι ανεξάρτητοι επιστήμονες που συμμετείχαν στην έρευνα των επεισοδίων που προκάλεσε το Note 7 θα μοιραστούν τα ευρήματα τους με τον κόσμο. Το livestream θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung.

Από τότε που ξεκίνησε η ανάκληση της συσκευής, το ρολόι άρχισε να χτυπάει για τη στιγμή που η Samsung θα αποκάλυπτε, τι πήγε στραβά και πως θα εμποδίσει παρόμοια γεγονότα στο μέλλον. Η Samsung θα πρέπει να εστιάσει προσεκτικά και να χρησιμοποιήσει όλους τους απαραίτητους πόρους που χρειάζονται για να ισιώσει την εικόνα της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. “Να ισιώσει την εικόνα της”…
    Ανάξιο σχολιασμού..
    Πως λέμε να αποκαταστήσει την εικόνα της.

  2. πολλοί πλέον σε αυτόν τον τόπο στραβώνουν (για να ακριβολογώ προσκυνούν) προς τα αγγλικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.