Το Heroes είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές όλων των εποχών ή τουλάχιστον οι πρώτες σεζόν της. Στην τελευταία σεζόν όμως η σειρά επικεντρώθηκε στα Claire και άρχισε να σπάει νεύρα, μέχρι που τελικά κόπηκε, μετά από 4 σεζόν. Ήταν μια πραγματικά δυνατή σειρά, που δεν σε άφηνε να ξεκολλήσεις για τρεις σεζόν και μάλιστα με ένα πολύ δυνατό Cast.

Τώρα όμως ο δημιουργός της σειράς, Tim Kring, επιστρέφει και ετοιμάζει reboot της σειράς, 14 χρόνια μετά το κόψιμό της.

Το reboot της σειράς θα ονομάζεται Heroes: Eclipsed και διαδραματίζεται χρόνια μετά τα γεγονότα της αρχικής σειρά υπερηρώων, με νέους και εξελιγμένους ανθρώπους να ανακαλύπτουν τις δυνάμεις τους.

Η αλήθεια είναι πως είχε γίνει μια προσπάθεια ξανά το 2015 να έρθει πάλι η σειρά και έβγαλε μόνο μία σεζόν, σαν Heroes Reborn, όμως η αίγλη της αρχικής σειράς έλειπε.

Αυτή τη φορά ας ελπίσουμε πως θα τα καταφέρουν και θα μας δώσουν αυτό που θέλουμε! Αν καταφέρουν να δώσουν καλή ιστορία με πολύ δράση και χαρακτήρες που αναπτύσσονται κατά την διάρκεια της σειράς, η σειρά θα πάει καλά.

Stranger Things: Ο Eddie Munson θα επιστρέψει στην τελευταία σεζόν;

Βέβαια, αυτό που λέω πάντα ισχύει και εδώ. Μια σειρά ή ταινία αυτού του είδους, είναι τόσο καλή όσο ο κακός της. Στις πρώτες σεζόν της αρχικής σειράς είχαμε τον Sylar, που τον έπαιξε άριστα ο Zackary Quinto. Όμως κακά τα ψέματα, είχαμε και τον Masi Oka να παίζει τον πιο δυνατό υπερήρωα της σειράς, Hiro Nakamura, που 14 χρόνια μετά έχω ακόμα την φωνή του στο μυαλό μου να λέει “I am Hero Nakamura, I am from the Future and I have a message for you”.

Μέχρι τότε όμως, αν δεν έχετε δει Heroes να δείτε! Βάζουμε το trailer παρακάτω για να πάρετε μια γεύση.

Ας ελπίσουμε πως θα πάνε όλα καλά! Yataaaaaaaaa

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.