Η Sony βγάζει ξανά μια προσφορά για το PlayStation 5, ώστε να το αποκτήσετε σε μειωμένη τιμή λιανικής για λίγες ημέρες. Η προσφορά θα ισχύει από σήμερα μέχρι τις 19 Μαρτίου και η κονσόλα έρχεται στα €474.99 μόνο, αντί των €549.99. Αυτό σημαίνει κέρδος €75.

Η προσφορά φαίνεται πως ισχύει και για το PS5 Slim στη έκδοση με το Blue-ray drive και θα υπάρξει και αντίστοιχη για το πακέτο με τα δύο χειριστήρια.

Η μειωμένη τιμή ισχύει μόνο για το επίσημο δίκτυ συνεργατών της Sony και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων. Με αυτό τον τρόπο η Sony ελπίζει να φτάσει πιο κοντά στους στόχους στου οικονομικού έτους που κλείνει στα τέλη Μαρτίου. Ο στόχος της είναι να πιάσει τα 25 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Μάλιστα, αν έχετε την δυνατότητα να το κόψετε τιμολόγιο σε εσάς ή μέσω κάποιου οικείου σας προσώπου, θα γλυτώσετε και το ΦΠΑ, ρίχνοντας την τιμή στα €383, που εξαιρετική τιμή για την κονσόλα κα όλα αυτά που έχει να προσφέρει.

Μόλις ανακοινώθηκε οπτική ίνα μέχρι το σπίτι από τη ΔΕΗ και οι πόλεις – περιοχές (πίνακας)

Αν πάντα ήθελες ένα PlayStation 5, τώρα είανι η στιγμή. Όμως η προσφορά λήγει στις 19 Μαρτίου, οπότε πρέπει να βιαστείς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η χαμηλότερη τιμή του ps5 disk edition ήταν στα 365€ στην περσινή BF, με αγορά από τον Γερμανό στα 429€ σε συνδιασμό με επιστροφή 15% από την Eurobank.

    Σε αυτή την τιμή πλέον ακόμη κ μεταχειρισμένα σπάνια βρίσκεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.