Η Kojima Productions δεν σκοπεύει να φέρει το Metal Gear Rising: Revengeance σε έκδοση για το Wii U, όπως δήλωσε ο παραγωγός Yuji Korekado, στο Eurogamer. Η εταιρεία θα εξετάσει την μεταφορά του παιχνιδιού δράσης στον υπολογιστή, μετά το λανσάρισμα στις κονσόλες, αλλά όχι απαραίτητα σε αυτή της Nintendo.

«Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τη μεταφορά στο Wii U,” δήλωσε ο Korekado. “Ένα από τα προβλήματα της μεταφοράς στο Wii U, είναι αυτό του GamePad. Ωστόσο, έχουμε κατασκευάσει το Metal Gear Rising ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε πλήρως στα χειριστήρια του PS3 ή του Xbox360. Έτσι, αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε κάτι σχετικό με το Metal Gear Rising και το Wii U. ”

Το franchise του Metal Gear δεν είναι το μόνο που έχει τελικά δε θα καταλήξει στο Wii U. Παιχνίδια όπως τα BioShock Infinite, Borderlands 2, Dead Space 3, Resident Evil 6, Lego: Lord of the Rings, και Metro: Last Light δεν θα δουν το φως της ημέρας για τη κονσόλα της Nintendo. Επιπλέον, δεν είναι σαφές αν και το Crysis 3 ή το Battlefield 3 θα κυκλοφορήσει σε αυτήν.

Το Metal Gear Rising: Revengeance αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Xbox 360 και το  PlayStation 3 στις 19 Φεβρουαρίου.

Source

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.