Μερικές μικρές αλλαγές φέρνει η Google στο Google Wallet στο Android προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λίστα όλων των αποθηκευμένων μεθόδων πληρωμής. Αρχικά, αν πατήσεις στη φωτογραφία του προφίλ σου, βλέπουμε πλέον την επιλογή payment setup που σε βοηθάει να δεις αν είναι όλα εντάξει για πληρωμές.

google wallet

Μια άλλη μεγάλη αλλαγή είναι το γεγονός ότι η επιλογή με τις συμμετέχοντες τράπεζες έχει αντικατασταθεί με την επιλογή Payment Methods.  Αυτή η επιλογή ανοίγει μια λίστα αποθηκευμένων καρτών, που το Google Wallet αναφέρει ότι είναι κρυπτογραφημένες στη συσκευή μαζί με τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας.

Η default tap to pay κάρτα αναφέρεται στη συγκεκριμένη λίστα, ενώ πιέζοντας πάνω σε κάθε κάρτα σε πηγαίνει στο UI που μεταβαίνεις όταν πιέζεις μια κάρτα από τη homescreen. Πρόκειται για ένα server side update στο Google Wallet (έκδοση 24.14.x) και Play Services (24.15.18).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ζεις στην Ελλάδα και προφανώς χρησιμοποιείς ελληνικό μενού. Γιατί οι οδηγίες σου είναι για αγγλικό μενού και όχι ελληνικό; Γιατί όπως λέμε στο Ελλάδα το λέει και η Γκουγκλ πορτοφόλι!
    Ο γνωστός Βαλάντης!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.