Διέρρευσαν τα πάντα για το Huawei Watch Fit 3, μέσα από γερμανικά καταστήματα, που βιάστηκαν να ανεβάσουν την καταχώρηση για το νέο ρολόι της εταιρίας. Ο σχεδιασμός θυμίζει πολύ αυτόν του προκάτοχού του, που θύμιζε με την σειρά του το ρολόι της Apple. Βέβαια για να λέμε και την αλήθεια, ένα ρολόι είτε θα είναι στρογγυλό, είτε τετράγωνο, οπότε δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στον σχεδιασμό, πέρα από κάποιες λεπτομέρειες που το ατο κάνουν να ξεχωρίσει.

Στην καταχώρηση του καταστήματος έχουμε και όλα τα χαρακτηριστικά του Huawei Watch Fit 3, εκτός από τις φωτογραφίες από κάθε γωνιά του. Έτσι λοιπόν το ρολόι θα έρθει με οθόνη OLED, 1.82 ιντσών, ανάλυσης 480×480. Στο εσωτερικό έχει μια μπαταρία 400mAh, που θα προσφέρει αυτονομία 10 ημερών.

Το Watch Fit 3 διαθέτει φυσικά τους γνωστούς αισθητήρες, ώστε να παρακολουθεί τους καρδιακούς μας παλμούς, τις θερμίδες που καίμε, τον ύπνο μας και την άσκησή μας. Για αυτό και ενσωματώνει και GPS. Παράλληλα έχει και 4GB αποθηκευτικού χώρου, που ειναι εντάξει για να περάσουμε μερικά τραγούδια για να ακούμε όταν πηγαίνουμε για τρέξιμο.

Το Huawei Watch Fit 3 διαθέτει Bluetooth 5.2 και μικρόφωνο με ηχείο, για να κάνουμε και να δεχόμαστε κλήσεις. Το ρολόι έχει πιστοποίηση ανθεκτικότητας σε νερό, βάθους 5ATM.

Και όμως στο Google Maps μπορείς να δεις τη τοποθεσία φίλων και συγγενών

Τιμολογιακά, θα έχει μια οικονομική έκδοση στα €160 και μια έκδοση με δερμάτινο λουράκι, στα €180.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.