Στην αχανή έκταση του διαδικτύου, αξιοσημείωτες καινοτομίες έρχονται συχνά στην επιφάνεια, αναδεικνύοντας την απεριόριστη δημιουργικότητα των ατόμων. Μια πρόσφατη πατέντα, που μοιράστηκε ένας χρήστης του reddit, είναι βέβαιο ότι θα ιντριγκάρει τους gamers σε όλο τον κόσμο: ένας έξυπνος συνδυασμός ενός smartwatch (Apple Watch Ultra) emulator με ένα χειριστήριο παιχνιδιών.

Παραδοσιακά, τα smartwatch δεν συνδέονται με το gaming. Ωστόσο, αυτός ο εφευρετικός χρήστης αμφισβήτησε αυτή την αντίληψη. Φορτώνοντας επιλεγμένα παιχνίδια στη φορητή συσκευή του και συνδυάζοντάς την με ένα χειριστήριο Bluetooth, δημιούργησε ένα είδος φορητής κονσόλας παιχνιδιών. Αυτό που είναι ιδιαίτερα έξυπνο είναι ο τρόπος με τον οποίο έχει στερεώσει το smartwatch πάνω στο χειριστήριο, επιτρέποντας την απρόσκοπτη διασκέδαση μέσω παιχνιδιών και την ταυτόχρονη πλοήγηση στο περιβάλλον του ρολογιού.

Portable emulation console(?)
byu/R3V3RB_7 inAndroidGaming

Αυτή η συσκευή είναι σαν μια αυτοσχέδια έκδοση του Apple Watch Ultra που υλοποιήθηκε με τη χρήση εξαρτημάτων τα οποία επαναχρησιμοποιήθηκαν από ένα παλαιότερο τηλέφωνο. Αν και οι τεχνικές λεπτομέρειες παραμένουν αδιευκρίνιστες, το λειτουργικό σύστημα του ρολογιού φαίνεται να είναι μια απλοποιημένη παραλλαγή του Wear OS της Google, προσαρμοσμένη για παιχνίδια και όχι για την πολυλειτουργικότητα των συσκευών Android.

Παρά την έλλειψη εμπορικής διαθεσιμότητας, αυτή η συγχώνευση χειριστηρίου παιχνιδιών και έξυπνου ρολογιού παρουσιάζει μια ιδιόρρυθμη αλλά εντυπωσιακή εκδοχή των φορητών κονσολών παιχνιδιών. Το συμπαγές μέγεθός του και ο καινοτόμος σχεδιασμός του παραπέμπουν στις πιθανές δυνατότητες της μελλοντικής τεχνολογίας παιχνιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.