Το mobile games αρχίζουν να μας απασχολούν όλο και πιο συχνά. Με τα smartphones να είναι το ίδιο ισχυρά όσο τα PCs, οι developers έχουν  περισσότερους πόρους να δουλέψουν. Έχουμε δει ιδιαίτερα δημοφιλείς τίτλους από κονσόλες να γίνονται port σε smartphones αλλά και τίτλοι οι οποίοι αναπτύσσονται αποκλειστικά για τις mobile πλατφόρμες, τρέχουν με εξαιρετικά γραφικά. Πέρυσι, η Razer, ήταν η πρώτη η οποία έκανε αυτή τη μετάβαση, με την ανακοίνωση του Razer Phone. Η Asus σήμερα ακολουθεί, με την επίσημη παρουσίαση του Asus ROG Phone. 

Το Asus ROG Phone φέρει μεταλλική κατασκευή, με ένα ιδιαίτερα επιθετικό look. Μια οπή αερισμού στο πίσω μέρος, διασφαλίζει ότι ο επεξεργαστής λαμβάνει την απαραίτητη ψύξη του, για να διατηρήσει τα frames σε υψηλά επίπεδα και την ποιότητα των γραφικών. Δυο ηχεία στο μπροστινό μέρος, προσφέρουν στερεοφωνικό ήχο ενώ υπάρχει και ένα headphone jack δίπλα από το USB Type-C.

Φέρει ένα 18:9 AMOLED panel με refresh rate των 90Hz. Η Asus δεν κατάφερε να αγγίξει τα 120Hz του Razer, αλλά μιλάμε για AMOLED vs LCD οθόνη εδώ. Διαθέτει triggers ενσωματωμένα στο πλαϊνό frame. Μπορείς να τα προγραμματίσεις για συγκεκριμένες διεργασίες. Δηλαδή, είναι σαν να κρατάτε ένα χειριστήριο και θα μπορείτε να παίξετε shooter games στη συσκευή σας πιο εύκολα και με μεγαλύτερη άνεση. Στο εσωτερικό του θα συναντήσουμε έναν Qualcomm Snapdragon 845 στα 2.96GHz, 8GB RAM και 128GB – 512GB storage. Στο πίσω μέρος υπάρχει σύστημα διπλής κάμερας, των 12MP και των 8MP. Μπροστά, υπάρχει ακόμη μια των 8MP.

Στο εσωτερικό της συσκευής θα συναντήσουμε και μπαταρία  4,000 mAh. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα αξεσουάρ, που θα κάνουν τη συσκευή ακόμη πιο όμορφη, όπως AeroActive Cooler, το οποίο συνδέεται στη συσκευή και δίνει πρόσθετη ψύξη, όταν το απαιτούν οι συνθήκες, όπως για παράδειγμα παίζετε ένα παιχνίδι και η συσκευή αρχίζει να ζεσταίνεται.

Ακόμη υπάρχει το Mobile Desktop Dock και ένα σετ περιφερειακών πληκτρολογίου και ποντικιού, για μια εμπειρία σαν το Samsung Dex. Τέλος, το TwinView Dock δίνει την αίσθηση μιας handheld κονσόλας. Θα κυκλοφορήσει το Q3 χωρίς να γνωρίζουμε τις τιμές.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.