Το Facebook ποντάρει πολλά στο Gaming, αλλά προς το παρόν δεν πλησιάζει καν το YouTube και το Twitch όσον αφορά αυτό το είδος ψυχαγωγίας. Για να δελεάσει τους χρήστες του Messenger να ασχοληθούν περισσότερο με το Gaming, το Facebook εγκαινίασε μια νέα εμπειρία που τους επιτρέπει να παίζουν παιχνίδια μαζί κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων.

Η νέα λειτουργία δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό από το να ενισχύσει τις σχέσεις με φίλους και συγγενείς μέσω της συμμετοχής σε συζητήσεις συνδυαστικά με κάποιο παιχνίδι. Η εφαρμογή αυτής της εμπειρίας δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, γι’ αυτό και προς το παρόν είναι διαθέσιμα μόνο 14 δωρεάν παιχνίδια, στις βιντεοκλήσεις του Messenger.

Το θετικό είναι ότι δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Απλώς πατήστε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε με τον φίλο σας και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στο λεπτό. Ο κατάλογος με τα διαθέσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει ένα μείγμα νέων τίτλων όπως τα Card Wars και Exploding Kittens, καθώς και παλαιότερα δημοφιλή παιχνίδια όπως τα Mini Golf FRVR και Words With Friends.

Η μεγάλη πλειονότητα των παιχνιδιών μπορεί να παιχτεί από δύο άτομα, αλλά ορισμένα υποστηρίζουν διαφορετικό αριθμό παικτών, οπότε θα πρέπει να το ελέγξετε αυτό πριν τρέξετε κάποιο από αυτά. Η αναπαραγωγή παιχνιδιών κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων στο Messenger είναι δυνατή τόσο στο Android όσο και στο iOS, καθώς και στη web έκδοση της εφαρμογής συνομιλιών.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια ξεκινάτε μια βιντεοκλήση και πατάτε το κουμπί ομαδικής λειτουργίας, στο κέντρο. Στη συνέχεια, απλά πατήστε το εικονίδιο “Play” και περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών μέχρι να βρείτε κάτι που σας αρέσει.

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να χρειαστεί να αποδεχτείτε κάποια δικαιώματα για το παιχνίδι που επιλέξατε πριν μπορέσετε να παίξετε. Αποδεχτείτε τα πάντα αν θέλετε να παίξετε, ή αρνηθείτε τα και μην παίξετε. Τέλος, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία στο διαδίκτυο, το Facebook αναφέρει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία με τον Chrome – ενδεχομένως οποιονδήποτε Chromium browser.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.