Η Apple παρουσίασε την τελευταία της διαφήμιση για τα iPhone 15 και το Find Your Friends, η οποία τονίζει τη δύναμη της εύρεσης ακριβείας. Μια διασκεδαστική ανατροπή σε αυτή τη διαφήμιση είναι το Star Wars Day θέμα, όπου ο κύριος χαρακτήρας πηγαίνει σε ένα συνέδριο και πρέπει να λύσει το πρόβλημα της εύρεσης φίλων ανάμεσα σε μια θάλασσα από χαρακτήρες cosplay.

Η Apple μοιράστηκε τη διασκεδαστική νέα διαφήμιση για τα iPhone 15 στο κανάλι της στο YouTube. Πρόκειται για ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 3 λεπτών που ξεκινάει με κάποιον μασκαρεμένο που είναι έτοιμος να φύγει από το σπίτι του για να γιορτάσει την Star Wars Day (4 Μαΐου) σε ένα συνέδριο.

Το βίντεο ακολουθεί τον ντυμένο με Mandalorian χαρακτήρα σε μια βόλτα στην πόλη μέσα από μια ποικιλία σκηνών μέχρι το σημείο όπου βλέπεις πόσο γεμάτο είναι το συνέδριο. Το “Where are you guys?” ακολουθείται από έναν φίλο που μοιράζεται έναν σύνδεσμο εύρεσης ακριβείας που δείχνει πόσο εύκολο είναι να εντοπίσετε άλλους ανθρώπους ή πράγματα με την τεχνολογία της Apple και το Find Your Friends.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.