Ένας από τους πιο διάσημους αναλυτές στον κόσμο της τεχνολογίας όταν πρόκειται για όλα τα προϊόντα της Apple είναι ο Ming-Chi Kuo. Τώρα, ο αναλυτής επιστρέφει με μια πληροφορία σχετικά με το επερχόμενο Apple Watch Ultra 3, που δεν θα χαροποιήσει τους οπαδούς των wearable της αμερικανικής εταιρείας.

Αυτό το Ultra smartwatch αναμένεται κάνει ντεμπούτο στην εκδήλωση της εταιρείας το φθινόπωρο, που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, μαζί με τα iPhone 16 series. Το χρονοδιάγραμμα αυτό έρχεται σε αντίθεση με μια έκθεση από τον περασμένο Οκτώβριο που ισχυριζόταν ότι δεν θα δούμε το Ultra 3 φέτος.

Αν περιμένατε τεράστιες αλλαγές στο hardware σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Apple Watch Ultra 2 που παρουσιάστηκε το 2023, προφανώς θα απογοητευτείτε. Ο Kuo λέει ότι δεν θα υπάρξουν “σχεδόν καθόλου” αναβαθμίσεις υλικού φέτος στο κορυφαίο smartwatch της Apple, ενώ δεν περιμένουμε αλλαγές ούτε στο design.

Στον αντίποδα, τα Apple Watch X ή Series 10 θα έχουν λεπτότερη θήκη και μαγνητικά λουράκια. Επιπλέον, θα έχουν δυνατότητα ανίχνευσης της αρτηριακής πίεσης και ανίχνευσης υπνικής άπνοιας, δύο χαρακτηριστικά που θα πρέπει να διαθέτει και το Apple Watch Ultra 3.

Τέλος, αναμένεται να δούμε και ένα Apple Watch SE τρίτης γενιάς να συνοδεύει τα X και Ultra 3 στην εκδήλωση του φθινοπώρου, αν η εταιρεία επιμείνει στον διετή κύκλο αναβάθμισης του προσιτού μοντέλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.