Ίσως έχετε ακούσει την έντονη φημολογία που υπάρχει γύρω από την ημερομηνία κυκλοφορίας (και όχι μόνο) του πολυαναμενόμενου iPhone 5. Μεταξύ άλλων, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο, το νέο smartphone της Apple να είναι εξοπλισμένο και με μεγαλύτερη οθόνη από τις προηγούμενες εκδόσεις του.

Τις τελευταίες ώρες φημολογείται έντονα πως η νέα του ανάλυση θα είναι 640 x 1136 pixels, εικασία που βασίζεται στο γεγονός πως τρέχοντας την εξομοίωση του iOS 6, που συμπεριλαμβάνεται στα development tools, η εν λόγω ανάλυση (όπως θα δειτε και στη φωτογραφία που ακολουθεί παρακάτω) βγάζει 5 σειρές εικονιδίων έναντι τεσσάρων που υπήρχαν μέχρι τώρα, και αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει αν η εξομοίωση εκτελεστεί σε οποιαδήποτε άλλη ανάλυση.

Θα μπορούσε λοιπόν να είναι αυτή η ανάλυση του επερχόμενου iPhone 5 ή απλά η Apple ξέχασε κάποιο κώδικα πειραματιζόμενη με τα διάφορα μεγέθη οθονών και τις αναλύσεις τους ;

Σίγουρα η ημέρα που θα πάρουμε τις απαντήσεις σε όλα αυτά δεν αργεί πολύ.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.