Το Tennessei προωθεί νόμο ο οποίος θα απαγορεύσει τη διάθεση στην ατμόσφαιρα επικίνδυνων χημικών. Το νομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε τη Δευτέρα, επιδιώκει να απαγορεύσει την εσκεμμένη έγχυση ή απελευθέρωση με οποιοδήποτε μέσο χημικών ουσιών ή χημικών ενώσεων εντός των συνόρων της εν λόγω πολιτείας με σκοπό να επηρεαστεί η θερμοκρασία, ο καιρός ή η ένταση του ηλιακού φωτός.

Cosmote: Αριθμός κινητού με μόλις 5 ευρώ το μήνα – Έτσι το κάνεις

Ενώ το νομοσχέδιο αναφέρεται σε προσπάθειες επηρεασμού του κλίματος, πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι αναφέρουν ότι νομοσχέδιο αφορά ουσιαστικά την παραδοχή των αεροψεκασμών, του μυστικού προγράμματος που τρέχει όπως πιστεύουν οι συνωμοσιολόγοι.

Η θεωρία των αεροψεκασμών και το κίνημα “Μας ψεκάζουν” αναφέρει ότι τα ίχνη που αφήνουν από πίσω τους τα αεροπλάνα είναι χημικά που σκοπίμως έχουν ψεκαστεί στην ατμόσφαιρα από μυστικές υπηρεσίες.  Ισχυρίζονται ότι αποτελούν μυστικά πειράματα του στρατού και πως στόχο έχουν την βλάβη της υγείας μας με στόχο να πλουτίζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Ωστόσο η πραγματικότητα είναι πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα. Οι κινητήρες των αεροπλάνων αναπτύσσουν υψηλές θερμοκρασίες, επομένως όταν τα αέρια της καύσης φεύγουν από το κινητήρα, παγώνουν στον αέρα δημιουργώντας το φαινόμενο που όλοι βλέπουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και γιατί δεν παγώνουν όλων των αεροπλάνων αλλά μόνο “μερικών” ;
    Κοιμηθείτε αμέριμνοι…

  2. η συμπύκνωση των αερίων καύσης, η συμπίεση της υγρασίας της ατμόσφαιρας, μικρές ποσότητες άκαυστου καυσίμου κλπ όντως παγοποιουντε και δημιουργούν μια σχετικά κοντή γραμμή πάγου (contrail) που σε λίγα δευτερόλεπτα έχουν ξανα εξαερωθεί και εξαφανιστεί. Αυτές που μένουν και απλώνονται είναι χημικές (chemtrails) και αποτελούνται από οξείδια και αλατα βαρεων μετάλλων, υδρόφιλων ουσιών και αλλων χημικών προϊόντων.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

  3. Ανοησίες συνωμοσιολογικές μην πιστεύετε. Ένα θα πω: και αυτοί που έχουν συμφέροντα από αυτό δεν επηρεάζονται; Δεν τα εισπνέουν; Μην πείτε αυτό το “παίρνουν χάπια” και παίρνουν τα μέτρα τους. Με τόση ανοησία που υπάρχει στον κόσμο για τους δήθεν ψεκασμούς, τα χάπια θα πουλούσαν σαν τρελά…Οι ουρές των αεροσκαφών εξαρτώνται από την υγρασία της ατμόσφαιρας κατά πρώτιστον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.