Η σειρά Huawei P70 είναι πλέον διαθέσιμη στην Κίνα και πολύ σύντομα θα έρθει και στα μέρη μας. Οι συσκευές έρχονται με πολύ βελτιωμένες κάμερες, δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και βελτιωμένη απόδοση. Μια νέα προσθήκη όμως κάνει εύκολη την εύρεση συσκευή άμα την χάσουμε.

Η λειτουργία με το όνομα «ανίχνευσης επιπέδου δαπέδου» (μετάφραση από τα κινέζικα) που λειτουργεί σε συνδυασμό με το Huawei Cloud, θα μπορεί να εντοπίσει με ακρίβεια μέχρι και σε ποιον όροφο βρίσκεται η συσκευή μας. Η εν λόγω λειτουργεία λειτουργεί ακόμα και όταν η συσκευή είναι χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η λειτουργία χρειάζεται το Huawei Cloud στην έκδοση 15.0.0.300, ώστε να λειτουργήσει. Στην συνέχεια πρέπει να ενεργοποιηθεί η λειτουργία παρακολούθησης τηλεφώνου, μεταβαίνοντας στο Cloud Space, μέσα αποό τον λογαριασμό Huawei, που θα βρείτε στις ρυθμίσεις της συσκευής.

Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό Huawei από άλλη συσκευή της εταιρίας και να πάτε στην αναζήτηση συσκευών στο Huawei Cloud. Αυτή η λειτουργία καλύπτει πλήρως πυκνοκατοικημένες περιοχές, αεροδρόμια και σταθμούς. Αρχικά δουλεύει στις 10.000 μεγαλύτερες πόλεις της Κίνας, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Σημαντική προειδοποίηση της Apple για την ολονύχτια φόρτιση του iPhone

Σύντομα οι συσκευές θα έρθουν και στην χώρα μας και φυσικά θα περάσουν από το Techmaniacs.gr για τις απαραίτητες δοκιμές, ώστε να αποκτήσουμε πλήρη άποψη για το αναλυτικό του review. Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.