Η εταιρεία με την επωνυμία «COSMOTE – ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής η «COSMOTE» ) και η εταιρία με την επωνυμία «COSMOTE Payments – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ» (εφεξής «COSMOTE Payments») που εδρεύουν στο Μαρούσι Αττικής Λ. Κηφισίας 99, (εφεξής «Διοργανώτριες») διοργανώνουν από κοινού την προωθητική ενέργεια με τίτλο «Κέρδισε διπλάσια data πληρώνοντας με payzy» (εφεξής
«Προσφορά»). Σκοπός των παρόντων όρων (εφεξής οι «Όροι») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στην Προσφορά.

Ο ιός ζόμπι ελαφιών ίσως έκανε άλμα στους ανθρώπους. Νεκροί δύο κυνηγοί

1) Η διάρκεια της Προσφοράς ορίζεται από 20/11/2023, ώρα 00.00.01, έως και 31/05/2024,
ώρα 23.59.59.

2) Δικαίωμα συμμετοχής στην Προσφορά έχουν οι συνδρομητές COSMOTE Neo οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν ενεργοποιήσει πάγια εντολή για την πληρωμή του μηνιαίου πλάνου τους και το πλάνο τους παραμένει ενεργό (δηλαδή δεν έχει παρέλθει διάστημα 31 ημερών από την ημερομηνία της τελευταίας επιτυχημένης πληρωμής). Για να θεωρηθεί ο συνδρομητής ως συμμετέχων στην Προσφορά (εφεξής « Συμμετέχων») θα πρέπει κατά την ως άνω διάρκεια να χρησιμοποιήσει ως μέσο πληρωμής του μηνιαίου πλάνου του την άυλη/εικονική (“virtual”) ή/και την φυσική (“physical”) payzy by COSMOTE VISA χρεωστική κάρτα (εφεξής «Κάρτα») μέσω της εφαρμογής COSMOTE (εφεξής «Εφαρμογή»).

3) Ο Συμμετέχων που ενεργοποιεί πάγια εντολή με Κάρτα λαμβάνει δώρο GB τα οποία έχουν διάρκεια μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή. Οι συνδυασμοί που συμμετέχουν στην Προσφορά και ανάλογα αποδίδουν το αντίστοιχο δώρο GB στον Συμμετέχοντα είναι οι κάτωθι:

4) Η Προσφορά ισχύει μόνο για όσες πληρωμές γίνουν εντός της ως άνω διάρκειας, όπως ορίζεται στην παράγραφο 1.

5) Όροι χρήσης πακέτων data που αποκτά ο Συμμετέχων από το δώρο GB:

a. Το δώρο GB έχει διάρκεια μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή. Αν το πλάνο παραμείνει ενεργό μετά το πέρας αυτού του διαστήματος, η διάρκεια του εκάστοτε δώρου GB παρατείνεται μία φορά και για 31 ακόμη ημέρες. Συνεπώς, η μέγιστη διάρκεια που μπορεί να έχει η χρήση κάθε πλάνου ή δώρου GB είναι 62 ημέρες.

b. O Συνδρομητής έχει δικαίωμα να αλλάξει το πλάνο του οποτεδήποτε και η αλλαγή ισχύει από την επόμενη προγραμματισμένη πληρωμή, όπως και η αλλαγή του δώρου GB. c. Η κατανάλωση του δώρου GB δεν ισχύει κατά την περιαγωγή (Roaming).

6) Για το δώρο GB που συνίσταται σε άμεση παροχή, ο Συμμετέχων θα λαμβάνει ενημερωτικό sms το οποίο θα τον ενημερώνει ότι έχει ενεργοποιηθεί το δώρο του.

 Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και για το payzy (μία “κακάσχημη” υπηρεσία τύπου revolut που ντε και καλά για να την ενεργοποιήσουμε θέλουν να μας τραβήξουν live σε βιντεοκλήση).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.