Με την τροπική καταιγίδα Issak να φθάνει την ακτή του Περσικού Κόλπου, η Google έχει ξεκινήσει μια νέα ιστοσελίδα αφιερωμένη στο να παρακολούθησετε την πορεία της. Ξεκίνησε ως μέρος του σχεδίου αντιμετώπισης κρίσεων της Google, οι χάρτες δείχνουν τη θέση της καταιγίδας και την πιθανή τροχιά της, και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τυφώνα ,προειδοποιήσεις και εντολές εκκένωσης στις πληγείσες περιοχές.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν συμβουλές και προειδοποιήσεις σχετικά με τις δικές τους γειτονιές χρησιμοποιώντας την καρτέλα αναζήτησης , καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις διαδρομές εκκένωσης. Ο χάρτης παρέχει επίσης συνδέσεις σε βίντεο από το YouTube και live feeds από κάμερες που επηρέασε η καταιγίδα. Αυτή τη στιγμή ο Issak  έχει ταξινομηθεί ως τροπική καταιγίδα, αν και αναμένεται να καταλήξει ως τυφώνας  από τη στιγμή που κάνει προσέγγιση σε ξηρά.

Η ιστοσελίδα της Google είναι απλώς η τελευταία σε μια σειρά από ανάλογες για πρωτοβουλίες σχετικά με καταστροφές που η εταιρεία έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.Εύρεση Ατόμου που ξεκίνησε το 2010, έχει βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν  αγνοούμενους συγγενείς μετά από καταστροφικούς σεισμούς στην Αϊτή, την Ιαπωνία και την Τουρκία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.