Ενδιαφέρεσαι μήπως για 12 μήνες να έχεις αυτές τις παροχές του τίτλου χωρίς να δεσμευθείς με 12μηνο συμβόλαιο; Εκτός από την προσφορά της Vodafone που αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες και μπορείς να την βρεις εδώ μπορείς αν θέλεις να εκμεταλλευθείς την εν λόγω προσφορά του Free2Go για να έχεις 12 μήνες απεριόριστη ομιλία προς όλους, 500 sms και 27.5GB internet με μόλις 15 ευρώ.

Από το πακέτο σου παίρνεις απεριόριστα λεπτά προς όλους, 500SMS και 2GB internet. Με κάθε ανανεώσεων και ενεργοποίηση πακέτου αξίας 13 ευρώ και άνω για τους επόμενους μήνες θα παίρνεις 23.5GB δώρο. Μαζί, δώρο θα πάρεις και 3.5GB internet, ενώ για μια φορά θα πάρεις 5GB για 7 ημέρες δωρεάν κατεβάζοντας το FREE2GO App για να τα κάνεις όλα εύκολα και γρήγορα.

Vodafone: Μια 65 ιντσών τηλεόραση 600 ευρώ εντελώς δωρεάν στη σταθερή

Τι πρέπει να ξέρεις:

 • Έχεις Rollover στα λεπτά, SMS & MB από το πακέτο που δεν καταναλώθηκαν, αλλά μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο ίδιο πακέτο που θα ενεργοποιηθεί πριν τη λήξη του πρώτου.

Σχετικά με την παραγγελία

 • • Η αίτηση για την παραγγελία μπορεί να υποβληθεί μόνο από άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.​
 • • Από την υποβολή της παραγγελίας και μέχρι την παράδοση της ο συνδρομητής ενημερώνεται με email για την εξέλιξή της​.
 • • Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, είτε μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση από τον courier.​
 • • Εφόσον επιλεχθεί μεταφορά αριθμού από άλλο πάροχο, η διαδικασία εκτελείται μέσω συμπλήρωσης φόρμας ενδιαφέροντος και κατόπιν κλήσης από εκπρόσωπο της Nova. Θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμο ένα αντίγραφο του εγγράφου ταυτοπροσωπίας κατά την παραλαβή της νέας SIM κάρτας από την εταιρεία courier.

Σχετικά με την διαδικασία ταυτοποίησης και ενεργοποίησης της νέας SIM

 • • Αφού λάβετε την παραγγελία σας, επισκεφθείτε το https://www.f2g.gr/gr/sim-activation/f2g/ ή σαρώστε τον κωδικό QR που θα βρείτε στην μπροστινή όψη του πακέτου SIM και:​
  1. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας​
  2. Βγάλτε μια selfie
  3. Τραβήξτε φωτογραφία της  ταυτότητα σας ή του αποδεικτικού ταυτοποίησης που θα επιλέξετε​
  4. Υπογράψτε ψηφιακά την Υπεύθυνη Δήλωση που θα βρείτε κατά την διαδικασία ταυτοποίησης​
  5. Θα ελέγξουμε τα δικαιολογητικά σας εντός των επόμενων λεπτών​
  6. Μόλις ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση σας θα λάβετε ενημερωτικό email​
  7. Με την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης σας, ενεργοποιείται αυτόματα και ο αριθμός σας​​

Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Καλημέρα σας και καλή ανάσταση.. Η ερώτηση μου είναι η εξής :.. Η nova έχει πλέον καλό σήμα ??… Γιατί σε χωριό της Καρδίτσας είχαμε πρόβλημα!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.