Η LG μας έχει δώσει κάποια μίκρα hints για το επερχόμενο Optimus smartphone G για εβδομάδες μετά την υπόσχεση πως τα LTE τηλέφωνα θα είναι “νούμερο ενα” και τώρα έχουμε επιτέλους τα πλήρη specs. Όταν φτάσει στην Κορέα τον επόμενο μήνα θα είναι το πρώτο smartphone με LTE έχοντας επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, χάρη στο 1.5GHz Snapdragon S4 Pro APQ8064 στο κέντρο της. Η οθόνη είναι επίσης πρωτοποριακή, η οποία διαθέτει πλήρως ενσωματωμένη τεχνολογία αφής της LG με μια λεπτότερη οθόνη και bezel. Είναι True HD (1280 x 768) IPS LCD.  Οι διαρροές αναφέρουν, πως έχει επίσης 2GB μνήμης RAM, μια φωτογραφική μηχανή 13MP πίσω, 1.3MP μπροστά και 2.100 mAh μπαταρία, ενώ όλα αυτά με πάχος μόνο 8mm.

Θα φτάσετε στην Κορέα τον επόμενο μήνα με Android 4.0 Ice Cream Sandwich, και όχι  Jelly Bean. Το λογισμικό θα είναι, όπως έχουμε δει σε άλλες συσκευές LG  όπως το Vu, με την προσθήκη ενός “live zoom” χαρακτηριστικό  και βίντεο Dual Screen Διπλή mirroring εικόνα για εξωτερικές οθόνες. Ο πραγματικός θρίαμβος για την LG, ωστόσο, είναι η ικανότητά της να ενσωματώσει την τεχνολογία  από διάφορες μονάδες της για να δημιουργήσει τη συσκευή. Το LG Chem παρέχει τη μπαταρία που είναι η πρώτη που προσφέρει μια διάρκεια ζωής των 800 κύκλους, ενώ το LG Display δημιουργησε την οθόνη  που συνεργάζεται με το LG Innotek και την G2 Touch Display τεχνολογίας  που εξαλείφει το χάσμα μεταξύ γυαλιού και οθόνης. Μια παγκόσμια μέρα λανσαρίσματος έχει προγραματιστεί αργότερα μέσα στο έτος, αν και θα περίμενε κανείς να ακούσει κάτι νεότερο πιο σύντομα (στην IFA 2012)

LG Optimus G

Οθόνη 4.7” True HD IPS+ (1280 x 768)
Επεξεργαστής quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1.5GHz
Επεξεργαστής γραφικών Adreno 320 GPU
Μνήμη RAM 2GB
Κάμερα 13MP
Εμπρόσθια κάμερα 1.3MP
WiFi, Bluetooth, GPS, 3G, 4G LTE
Λειτουργικό σύστημα Android 4.0 ICS
Μπαταρία 2100mAh
Διαστάσεις 131.9 x 68.9 x 8.45 mm
Βάρος 145gr

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.