Ο πρόεδρος της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη της φημολογούμενης έκδοσης του Galaxy Note 7 με τα 6GB RAM και τον 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

samsung_galaxy_note7_review_thumb800

Η αναβαθμισμένη έκδοση θα στοχεύσει αρχικά την Κίνα, όπου ο Koh λέει ότι οι τοπικοί κατασκευαστές έχουν σκληρό ανταγωνισμό με τηλέφωνα που διαθέτουν τεράστιο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

“Θα δεχτούμε τις διαφορετικές κριτικές από τις διάφορες περιοχές και θα λάβουμε υπόψη το κατά πόσο η κίνηση αυτή θα απογοητεύσει τους Κορεάτες καταναλωτές”, δήλωσε.

Η Samsung θα μιλήσει επίσης με τους παρόχους, ώστε να μάθει αν υπάρχει πραγματικά ζήτηση για μια έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Το σίγουρο είναι, πως το Galaxy Note 7 με τα 4GB RAM έχει ήδη τεράστια ζήτηση, σε σημείο που η Samsung να μην προλαβαίνει να προμηθεύσει με αρκετά κομμάτια όλες τις χώρες.

Η κυκλοφορία της συσκευής στην Μαλαισία αναβλήθηκε, ενώ στο Benelux (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) θα καθυστερήσει μια εβδομάδα, όπου από τις 2 Σεπτεμβρίου θα πάει τελικά στις 9.

ΜΕΣΩGSMArena
ΠΗΓΗThe Korea Herald
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροLeagoo T1 Plus: Με 3GB RAM στα €100 μόνο
Επόμενο άρθροThe Witcher 3: Game of the Year Edition – Ανακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ