Το ενδιαφέρον του κόσμου της τεχνολογίας για τα smart ring αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς, αλλά ο τομέας αυτός μπορεί να θεωρηθεί ακόμη αρκετά νέος σε σύγκριση με άλλους καθιερωμένους τομείς προϊόντων όπως τα smartphones και τα smartwatches. Το Galaxy Ring θα μπορούσε να είναι η συσκευή που θα προκαλέσει τη μεγάλη επανάσταση που χρειάζονται τα έξυπνα δαχτυλίδια, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη μερικούς μήνες για να λανσάρει πλήρως η Samsung το προϊόν.

Έχουν γίνει γνωστά διάφορα στοιχειά για το gadget, αλλά μία νέα διαρροή αποκάλυψε τους αριθμούς μοντέλων των SKUs μεγέθους του Galaxy Ring. Ωστόσο, η διαρροή δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά. Η έκθεση του Galaxy Club αποκάλυψε τους διαφορετικούς αριθμούς μοντέλων του Galaxy Ring και αυτοί είναι οι ακόλουθοι:

  1. SM-Q500
  2. SM-Q501
  3. SM-Q502
  4. SM-Q505
  5. SM-Q506
  6. SM-Q507
  7. SM-Q508
  8. SM-Q509

Αν παρακολουθείτε στενά τα νέα για το Galaxy Ring, θα θυμάστε ότι η Samsung έχει ήδη αναφέρει πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα και εννέα μεγέθη, που φαίνεται να αντιστοιχούν στα αμερικανικά μεγέθη δαχτυλιδιών από 5 έως 13. Συνεπώς, το SM-Q500 αναμένεται να είναι το μικρότερο και το SM-Q509 το μεγαλύτερο.

Το θέμα εδώ είναι ότι υπάρχουν μόλις οκτώ αριθμοί μοντέλων, οι οποίοι αναφέρονται παραπάνω, ενώ απουσιάζουν τα SM-Q503 και SM-Q504. Όπως φαίνεται, υπάρχει χώρος για τον ένατο αριθμό μοντέλου, ο οποίος θα μπορούσε να είναι είτε το Q503 είτε το Q504, αλλά αν χρησιμοποιηθούν και οι δύο, τότε μιλάμε για δέκα μοντέλα και όχι εννέα – όσα και τα μεγέθη.

Καθώς λοιπόν δεν έχουμε ιδέα τι ετοιμάζει η Samsung, μένει απλά να περιμένουμε το Galaxy Unpacked event του Ιουλίου και το επίσημο λανσάρισμα του Galaxy Ring – ή τα leaks που θα κυκλοφορήσουν στο ενδιάμεσο διάστημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.