Ο πρόεδρος της Samsung Mobile, Koh Dong-jin, επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη της φημολογούμενης έκδοσης του Galaxy Note 7 με τα 6GB RAM και τον 128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

samsung_galaxy_note7_review_thumb800

Η αναβαθμισμένη έκδοση θα στοχεύσει αρχικά την Κίνα, όπου ο Koh λέει ότι οι τοπικοί κατασκευαστές έχουν σκληρό ανταγωνισμό με τηλέφωνα που διαθέτουν τεράστιο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

“Θα δεχτούμε τις διαφορετικές κριτικές από τις διάφορες περιοχές και θα λάβουμε υπόψη το κατά πόσο η κίνηση αυτή θα απογοητεύσει τους Κορεάτες καταναλωτές”, δήλωσε.

Η Samsung θα μιλήσει επίσης με τους παρόχους, ώστε να μάθει αν υπάρχει πραγματικά ζήτηση για μια έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο. Το σίγουρο είναι, πως το Galaxy Note 7 με τα 4GB RAM έχει ήδη τεράστια ζήτηση, σε σημείο που η Samsung να μην προλαβαίνει να προμηθεύσει με αρκετά κομμάτια όλες τις χώρες.

Η κυκλοφορία της συσκευής στην Μαλαισία αναβλήθηκε, ενώ στο Benelux (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) θα καθυστερήσει μια εβδομάδα, όπου από τις 2 Σεπτεμβρίου θα πάει τελικά στις 9.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.