Κυκλοφόρησε βίντεο από το Xiaomi SU7 σε δοκιμές στην πίστα, όμως μόλις τελείωσε η ευθεία και το αυτοκίνητο έπρεπε να πάρει μια απότομη στροφή, βγήκε εκτός ελέγχου και άρχισε να πέφτει στις μπάρες τις πίστας. Ευτυχώς, οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν, αφού άνοιξαν οι αερόσακοι και τα προστατευτικά λάστιχα της πίστας έκαναν τη δουλειά τους.

Η ζημιά όμως στο αυτοκίνητο όμως ήταν σχετικά μεγάλη. Το βίντεο δίνει αρκετά στοιχεία για τους λόγους που συνέβη το ατύχημα και ίσως η Xiaomi βιάστηκε να το βγάλει στην κυκλοφορία.

Το σύστημα φρένων είχε καταρρεύσει εντελώς, τα τακάκια έλιωσαν και οι δισκόπλακες καταστραφήκαν, μαζί με τις δαγκάνες.

Αυτό ξέσπασε μια σειρά από δοκιμές στα νέα αυτοκίνητα της εταιρίας, που αποκάλυψαν πως η πραγματικότητα απέχει πολύ από την παρουσίαση της εταιρίας. Όσοι τα δοκίμασαν και έκαναν ελέγχους, μιλάνε για φθηνά υλικά και χαμηλή ποιότητα κατασκευής.

Παράλληλα δεν φορτίζει τόσο γρήγορα όσο ισχυρίζεται η εταιρία, ενώ άλλοι αναφέρουν σημαντικότερα προβλήματα, όπως το μη άνοιγμα των αερόσακων όταν έπρεπε να ανοίξουν.

Άλλα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο βίντεο είναι το πορτμπαγκάζ που δεν έκλεινε, το καλώδιο φόρτισης που δεν έβγαινε με τίποτα και οι δυσλειτουργίες στο άνοιγα της πόρτας.

Επιτέλους! Το Voyager επέστρεψε και μεταδίδει κατανοητά δεδομένα

Τα προβλήματα φαίνεται να είναι πολλά και δύσκολα θα διορθωθούν όλα, αφού είναι και θέματα στην κατασκευή και το hardware, όσο και στο software.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.