Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή επιχειρήσεις των Anonymous στις σελίδες της http//www.interpol.int και του http://www.supremecourt.gov.uk. Oι επιθέσεις αυτές έχουν να κάνουν με την υπόθεση του Mr. Wikileaks, Julian Assange. Σήμερα είναι η τρίτη μέρα των επιχειρήσεων #OpFreeAssange και #OpLeakGuard και μέχρι στιγμής όλες οι επιθέσεις έχουν στεφθεί με επιτυχία.

Την στιγμή που γράφουμε το άρθρο, το supremejustice.gov.uk είναι ήδη εκτός λειτουργίας, ενώ πάνω από 10.000 άτομα επιτίθενται στην σελίδα της Interpol, η οποία βρίσκεται σε cloud και παρ’ ότι ο server δεν αποκρίνεται σε pings η σελίδα ανοίγει κανονικά αν και με μικροπροβλήματα.

Στο twitter και το Facebook οι Anonymous μας ενημερώνουν συνεχώς. Στις επιχειρήσεις συμμετέχουν φυσικά και οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous. Στην σελίδα τους στο Facebook μάλιστα εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση καλώντας τους γνώστες να συμμετέχουν μαζί τους, μόνο όμως αν γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να προφυλακιστούν, καθώς οι στόχοι είναι αρκετά δύσκολοι τεχνικά και νομικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.