Το HUAWEI WATCH FIT 3 επαναπροσδιορίζει και συμπυκνώνει την ουσία της ονομασίας του,  Μόδα, Καινοτομία και Λεπτότητα. Σε έναν κόσμο γεμάτο ρολόγια με στρογγυλό χαρακτήρα, το smartwatch με τετράγωνο στυλ προσθέτει μια νέα μοναδική αισθητική για όλους εκείνους τους χρήστες που θέλουν ένα smartwatch να τους κάνει να ξεχωρίζουν.

huawei watch fit 3

Το HUAWEI WATCH FIT 3 διαθέτει μια εντυπωσιακή οθόνη 1,82 ιντσών AMOLED οθόνη τεχνολογίας HUAWEI Hybrid AMOLED. Το smartwatch παρουσιάζει αναλογία οθόνης προς σώμα 77%, προσφέροντας ιδιαίτερα μεγάλο χώρο οθόνης για όσους βρίσκονται συχνά εν κινήσει – είτε πρόκειται για την προβολή των ειδοποιήσεων των μηνυμάτων σας ή κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Επιπλέον, το HUAWEI WATCH FIT 3 ανεβάζει την ορατότητα της οθόνης σε νέα επίπεδα, χάρη στη φωτεινότητα των 1.500 nits και τη λειτουργία αυτόματης προσαρμογής της φωτεινότητας. Αυτό διασφαλίζει ότι η οθόνη παραμένει φωτεινή και ορατή ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες φωτισμού.

Το ρολόι εξοπλίζεται με το HUAWEI TruSleepTM 4.0 που προσφέρει ολοκληρωμένες λειτουργίες που ανιχνεύουν τη δραστηριότητα του ύπνου σας, δίνοντας σας μια εκτενή ανάλυση των συνηθειών και των μοτίβων του ύπνου σας. Για την ανάλυση του ύπνου, με βάση τα έγκυρα πρότυπα ποιότητας ύπνου της βιομηχανίας, το smartwatch βελτιστοποιεί το σύστημα βαθμολόγησης ύπνου και προσφέρει εξατομικευμένες ερμηνείες ύπνου και προτάσεις για να τον βελτιώσετε.

Το HUAWEI WATCH FIT 3 αναβαθμίζει τους αισθητήρες παρακολούθησης της καρδιάς με το νέο HUAWEI TruSeen 5.5, το οποίο φέρνει πιο ακριβείς καρδιαγγειακές μετρήσεις, μια τεχνολογία που είδαμε και στο Huawei Watch 4 Pro Space Edition. Φυσικά οι λειτουργίες του δεν σταματούν εδώ, είναι σε θέση να παρακολουθήσει τον έμμηνο κύκλο, ενώ χάρη στο νέο Activity Ring tracker βελτιστοποιεί την ακρίβεια σε πλήθος παραμέτρων της σωματικής υγείας

Το Huawei Watch Fit 3 θα ξεκινά από τα 159 ευρώ προτεινόμενη τιμή σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τη Huawei.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.