Η Xiaomi θα λανσάρει τα 15 series ως τα πρώτα Android smartphones με τον Snapdragon 8 Gen 4, τον Οκτώβριο. Τώρα, το πότε θα κυκλοφορήσουν γενικώς και το ποια μοντέλα θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως μένει να απαντηθεί από την ίδια την εταιρεία. Στα τελευταία νέα, έχουμε πληροφορίες για το Xiaomi 15 Pro από τον πολύ γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station.

Φαίνεται ότι ένα πρώιμο πρωτότυπο είναι εξοπλισμένο με μία 2K micro-curved οθόνη, αν και η διαγώνιος δεν έγινε γνωστή. Αν και ο leaker αναφέρει ότι η οθόνη του 15 Pro δεν θα διαφέρει πολύ από του προκατόχου του. Στην πλάτη, το smartphone θα έχει ένα τετράγωνο module με τριπλό σύστημα καμερών αποτελούμενο από την 50MP κύρια με μεγαλύτερο διάφραγμα από του 14 Pro, έναν 50MP περισκοπικό τηλεφακό με δυνατότητες macro, και μία άγνωστη κάμερα.

Xiaomi 15 Pro Specs Weibo

Ο επεξεργαστής του Xiaomi 15 Pro θα είναι ο Snapdragon 8 Gen 4. Ο διάδοχος του Snapdragon 8 Gen 3 θα προσφέρει αισθητή βελτίωση επιδόσεων, θα έχει 2 μεγάλους πυρήνες και έξι μεσαίους, θα είναι κατασκευασμένος σε 3nm διαδικασία της TSMC, και θα έχει χρονισμούς 3.6GHz και 4GHz στους μεγάλους πυρήνες. Όσον αφορά τα άλλα μοντέλα, αναμένεται να έχουν βελτιωμένα συστήματα καμερών και fingerprint scanners, και το βασικό θα έχει επίπεδη οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.