Αντανακλώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας, το Huawei Watch 4 Pro Space Edition, αποτελεί το smartwatch – ωδή στην πρόοδο της ανθρωπότητας στο Διάστημα. Ο σχεδιασμός του watchface του smartwatch, LAVAL, σε συνδυασμό με την κόκκινη και μαύρη νανοκρυσταλλική κεραμική στεφάνη είναι εμπνευσμένα από το βασικό σχήμα του πυραυλοκινητήρα των διαστημικών σκαφών, ο οποίος θεωρείται η απαρχή και η κινητήρια δύναμη για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Η Huawei εμπνέεται όπως όλοι καταλάβαμε έντονα από το διάστημα σε αυτό το νέο της Huawei Watch 4 Pro και φυσικά από τις φωτογραφίες και μόνο καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα ρολόι που θα σπέρνει.  Εκτός από τα αστρικά στοιχεία σχεδιασμού, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition βελτιώνει επίσης την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής κατάστασης με την λειτουργία Health Overview 2.0 η οποία προσθέτει τώρα νέες λειτουργίες υγείας, νέους δείκτες υγείας, οι οποίοι ανέρχονται συνολικά σε 8. Οι χρήστες μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν κλήσεις χωρίς το smartphone τους για μια πιο απρόσκοπτη και βολική εμπειρία.

Design σχεδιασμός και Watch Faces

Η ανακάλυψη του διαστήματος οδήγησε επίσης σε εκτεταμένες πολιτιστικές επιρροές, οι οποίες διαδόθηκαν παράλληλα με τη δική μας πρόοδο στο Διάστημα. Το κίνημα Space Age είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.  Το HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition είναι ένα αποτέλεσμα ενός τέτοιου φαινομένου. Με το ανθεκτικό τιτάνιο DLC υλικό, το σφαιρικό γυαλί από ζαφείρι και το LAVAL σχεδιασμό, οι χρήστες μπορούν να μπορούν να χρησιμοποιούν την ομορφιά και τα θαύματα του διαστήματος στο καρπό τους, αναφέρει συγκεκριμένα η Huawei.

Η θήκη του HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition έχει κατασκευαστεί από Aerospace -Grade DLC Titanium, ένα ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό συνάμα υλικό. Παράλληλα, οι μηχανικοί της Huawei εφάρμοσαν μια ειδική επίστρωση DLC στη θήκη και στο λουράκι, ένα υλικό το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί σε παραδοσιακά ρολόγια υψηλής ποιότητας του παρελθόντος.

Αυτό του προσφέρει διπλάσια επιφανειακή σκληρότητα από τη συνήθη PVD επίστρωση, καθιστώντας τη θήκη και το λουράκι του ρολογιού ισχυρότερα από κανονικό τιτάνιο, και προσθέτοντας αντοχή στη φθορά και μακρά διάρκεια ζωής.

Στο εν λόγω ρολόι της Huawei θα συναντήσουμε το LAVAL watch face , ένα exclusive watch face της Huawei Φυσικά υπάρχει και το Star Explorer watch face του HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition το οποίο περιλαμβάνει τους δώδεκα διαφορετικούς αστρολογικούς αστερισμούς, επιτρέποντας στους χρήστες να εξατομικεύσουν την πρόσοψη του ρολογιού τους σύμφωνα με το ζώδιό τους.

Χαρακτηριστικά

Huawei Overview 2.0

huawei overview 2.0

Εντυπωσιάζουν τα χαρακτηριστικά υγείας που θα συναντήσει ο χρήστης. Για παράδειγμα το Huawei Overview 2.0 μπορείς να δεις εν συντομία την κατάσταση της υγείας σου με έλεγχο 8 σημείων, όπως της ποιότητας του ύπνου, της ποιότητας της αναπνοής και πλήθος άλλων, μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου.

Huawei Trueseen 5.5+

huawei watch 4 pro space edition

Χάρη στη τεχνολογία παρακολούθησης TruSeen™ 5.5+, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space
Edition μπορεί πλέον να παρέχει στους χρήστες μεγαλύτερη ακρίβεια σε χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας. Με το HUAWEI TruSeenTM 5.5+, το ποσοστό ακρίβειας της τιμής του οξυγόνου του αίματος έχει πλέον αυξηθεί κατά 15% και υποστηρίζει ανίχνευση οξυγόνου αίματος όλο το εικοσιτετράωρο.

Επιπλέον, η τεχνολογία του TruSeen™ 5.5+ βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ακρίβεια  της παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού, της ανίχνευσης της θερμοκρασίας του δέρματος, του ηλεκτροκαρδιογραφήματος, της αναπνοής στον ύπνο και πολλά άλλα – επιτρέποντας στους χρήστες να αποκτήσουν μια πιο ακριβή και ολιστική ανάγνωση της κατάστασης της υγείας τους.

Μπαταρία και αυτονομία

Με μία από τις πιο ισχυρές μπαταρίες smartwatch στην αγορά, το HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition μπορεί παρέχει με την απαραίτητη ενέργεια για τη λειτουργία του για έως και 21 ημέρες χρήσης. Το smartwatch προσφέρει αυτονομία 3 έως 4,5 ημέρες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Standard, 14 έως 21 ημέρες με τη λειτουργία ultra long battery mode – κάτι που το καθιστά ως το smartwatch με την πιο μεγάλη διάρκειας μπαταρίας στην αγορά.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Huawei Watch 4 Pro Space Edition θα γίνει διαθέσιμο στη χώρα μας από τις 12 Μαίου με την τιμή να διαμορφώνεται από τα 649 ευρώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναι θερίζει τα σκονισμένα ράφια των καταστημάτων οπου εκει θα μεινει απουλητο…. Ρε τι ψυχωση εχετε με την πεθαμενη εκει στο techmaniacs? Γελαει και η ιδια η Huawei

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.