Είσαι συνδρομητής της Vodafone και θέλεις να έχεις κάθε μήνα 200 – 300GB χωρίς συμβόλαιο. Σε αυτό το άρθρο κάνουμε μια σύντομη αναφορά σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις. Το μεγάλο αρνητικό είναι ότι η Vodafone δεν προσφέρει κάποιο μηνιαίο πακέτο απεριόριστου internet, όπως συμβαίνει με το Cosmote Neo. Επομένως οι μόνες επιλογές που μένουν είναι να παίξεις με τη καρτοκινητή.

Vodafone CU Mono Scroll Week

Είναι ένα από τα ελάχιστα διασωθέντα πακέτα απεριόριστου δήθεν internet την εβδομάδα, ένα αντίστοιχο έχει και η Cosmote. Σε αντίθεση όμως με τη Cosmote που προσφέρει πραγματικά απεριόριστο internet κάθε εβδομάδα, το πακέτο της Vodafone περιορίζεται στα 300GB και στη συνέχεια η ταχύτητα πέφτει στα 4Mbps. Ισχύει σε όλη της τη καρτοκινητή, τίποτα δεν είναι απεριόριστο, αλλά επειδή βρισκόμαστε στην Ελλάδα, κανένας δεν την ενοχλεί να το προωθεί ως απεριόριστο. Ούτε καν οι Πασχαλινές ή άλλες έκτακτες προσφορές απεριόριστου internet. Η ίδια η Vodafone το αναφέρει στα ψιλά γράμματα εδώ.

Vodafone Giga Wifi on the spot

Ένας άλλος τρόπος να έχεις μια σεβαστή ποσότητα δεδομένων χωρίς σταθερό και δεσμεύσεις είναι το Vodafone Giga Wifi on the spot το οποίο προσφέρει κάρτα SIM και στη συνέχεια εσύ ενεργοποιείς on demand τα πακέτα που θέλεις. Το μόνο που συμφέρει κατά την άποψή μας είναι εκείνο με τα 19.90 το μήνα που προσφέρει 200GB. Υπάρχει βέβαια και ένα με 10 ευρώ το μήνα και 40GB.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει και το πακέτο στο vodafone cu με τα 200gb απεριόριστα λεπτά και 300 μηνύματα στα 25€ η στα 20 αν είσαι φοιτητής. Έχει και δωρεάν vodafone tv για όποιον ενδιαφέρεται αλλά μπορείς να το πάρεις και χωρίς αυτό στην ίδια ακριβώς τιμή. Εγώ στο σπίτι μου που δεν έχω την ανάγκη να βλέπω netflix e κάτι αντίστοιχο αλλά κατεβάζω πολλά πράγματα χωρίς ωστόσο να ξεπερνάω τα 50gb το μήνα μέσο όρο με έχει βολέψει αφάνταστα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.