Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει ο διοικητής της ΑΑΔΕ την απόφαση για τη χορήγηση 100 – 3.000 ευρώ στους πολίτες που κάρφσαν μέσω της εφαρμογής appodixi στο κινητό τους περιπτώσεις φοροδιαφυγής.

Υπενθυμίζεται δε πως η εφαρμογή «Αppodixi» αναγνωρίζει το QR Code των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων των οποίων έχουν αναβαθμιστεί περιλαμβάνοντας και την ημερομηνία αλλά και την ώρα έκδοσης της απόδειξης.

Ξεκινάει η άντληση στοιχείων από ξένες τράπεζες για όλους του Έλληνες

Με άλλα λόγια εάν, κατόπιν επώνυμης καταγγελίας σε βάρος επιχείρησης, μέσω της εφαρμογής σάρωσης «QR code appodixi» της ΑΑΔΕ που αφορά σε στοιχεία λιανικής πώλησης, γίνει φορολογικός έλεγχος και επιβληθεί πρόστιμο, για παραβίαση ή παραποίηση ή επέμβαση στη λειτουργία των ταμειακών μηχανών τότε ο καταγγέλλων θα πάρει χρηματική επιβράβευση ύστερα από απόφαση του Διοικητή της Αρχής.

Τα ποσά ξεκινούν από 100 ευρώ και φθάνουν τα 3.000 ευρώ ανάλογα με το ύψος της απόδειξης. Δεν μπορεί να είναι μικρότερα ούτε περισσότερα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη εδώ για Android και εδώ για iOS.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγώ ξέρω κόμματα που χρωστάνε και δεν έχουν πληρώσει τίποτα ούτε θα πληρώσουν ξέρω Πακιστανούς που φοροδιαφευγουν με επιχειρήσεις Κινέζους και κανένας δεν πρόκειται να τους κάνει τίποτα εσύ Έλληνα να γίνεις ρουφιάνος αυτό σου λένε…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.