Τέλος προσπαθεί να δώσει το Facebook στην ανωνυμία, καθώς η εταιρία  αναγκάζει πλέον τους χρήστες να δηλώνουν τα πραγματικά τους στοιχεία. Το Facebook πλέον θα ρωτάει τους φίλους μας αν το όνομα που χρησιμοποιούμε είναι το πραγματικό μας.

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω screenshot, αυτό το παράθυρο διαλόγου θα εμφανίζεται τυχαία σε φίλους σας με την ερώτηση “Είναι αυτό το πραγματικό όνομα του φίλου σας;”. Την ερώτηση ακολουθούν 4 πιθανές απαντήσεις, οι εξης: “Ναι”, “Όχι”, “Δεν ξέρω αυτό το άτομο” και “Δεν θέλω να απαντήσω”.

Το Facebook τοποθετήθηκε επίσημα σε δηλώσεις του στην σελίδα TheNextWeb.

“Αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να παρατηρήσουμε πως χρησιμοποιούν οι χρήστες το Facebook και πως παρουσιάζουν τον εαυτό τους, έτσι ώστε να διαμορφώσουμε καλύτερα το προϊόν και τα συστήματα μας. Δείχνουμε στον κόσμο πληροφορίες που οι φίλοι τους μοιράζονται μαζί τους και τονίζουμε ότι ότι η απάντηση που θα δώσουν θα παραμείνει ανώνυμη, διασφαλίζοντας ότι δεν μοιραζόμαστε τις πληροφορίες αυτές με κανέναν και απλώς τις επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε γενικά συμπεράσματα. Επιπλέον, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι δεν χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για νομικά ζητήματα”

Ποιά η γνώμη σας για αυτή την κίνηση από την μεριά του Facebook;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιο απο τα 5 ΑΦΜ φυσικου προσωπου, αριθμους ταυτοτητας και ΑΜΚΑ να δωσω;
    Του γειτονα μου (87 ετων) , του αδελφου μου (45 ετων) , του παππου μου (72 ετων) ή του ανηψιου μου (21 ετων), ή του νεκρου θείου μου (64 ετων). Ολοι ειναι/ηταν υπαρκτα προσωπα, με φωτογραφια και δεν ασχολουνται με το ιντερνετ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.