Μια Ελληνίδα έχασε 10 ευρώ στη γνωστή ελληνική ομάδα του Facebook όλα ως πέντε ευρώ και θεωρούμε ότι μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσουμε τους κινδύνους που εγκυμονούν οι συναλλαγές σε τέτοιες ομάδες έστω και για τόσο λίγα χρήματα. Να συγκεκριμένα τι αναγράφει:

Καλησπέρα σε όλους!! Έχω παραλάβει 2 πουκάμισα πριν 2 μέρες από ένα συγκεκριμένα προφίλ. Δέν θά ανεβάζω ούτε όνομα ούτε φωτογραφία τά έχω στείλει στο μεσεντζερ τής φωτογραφιες που απλά πέταξα 10€ καί πηρα σκισμένο πουκάμισο καί μονο λεκέ αίματος,χρώμα,λάδι δέν ξέρω ούτε εγώ τί είναι…..Κρίμα καί ντροπή!! Η απάντηση ήταν…τα έχω ελέγξει και δεν είχαν τίποτα…αυτό μόνο αυτό με έκανε να νιώθω πιο άσχημα και ηλίθια που εμπιστεύτηκα και αγόρασα από δω…..βέβαια όταν τής / του είπα να στείλει στοιχεία να τα στείλω πίσω δεν θέλω λεφτά να τα χαρεί…..δεν απάντησε ποτέ….Μην κοροϊδεύετε!! Και μόνο για την κοροϊδία αυτή αποφάσισα να κάνω αυτή την ανάρτηση…..Ντροπή !

Δες και άκουσε το Big Bang, την Μεγάλη Έκρηξη του σύμπαντος, όταν τότε ξεκινούσαν όλα! (video)

Οι συναλλαγές σε τέτοιες ομάδες πάντα έχουν ρίσκο και τουλάχιστον τα 10 ευρώ που έχασε έγιναν ένα μάθημα. Δεν υπάρχει καμιά πλατφόρμα να σε διασφαλίζει, απλά ένα προφίλ που μπορεί να είναι και ψεύτικο. Πάντα με συνάντηση και πάντα έλεγχο του προϊόντος από κοντά (στη περίπτωση αυτή ρούχα). Μην καταθέτεις χρήματα σε αγνώστους δεν σε διασφαλίζει τίποτα ότι θα το στείλει όπως το περιγράφει Το Facebook είναι το χειρότερο μέρος για τέτοιου είδους συναλλαγές. Και ευτυχώς έχασε μόνο 10 ευρώ, φανταστείτε τι συμβαίνει σε ομάδες με πιο ακριβά προϊόντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.