- Φωτογραφίες και δημοσιεύσεις στο προφίλ του,
- Εικόνα προφίλ ή φωτογραφία εξωφύλλου σε πλήρες μέγεθος,
- Ιστορίες,
- Νέες δημοσιεύσεις και φωτογραφίες.
- Οι δημοσιεύσεις που είχε κοινοποιήσει δημόσια ο χρήστης στο παρελθόν θα εμφανίζονται πλέον μόνο στους φίλους του.
- Θα ενεργοποιηθούν οι λειτουργίες αναθεώρησης προφίλ και ετικετών.
- Όσοι επισκέπτονται το προφίλ θα μπορούν να δουν ένα μέρος μόνο των πληροφοριών του χρήστη.
- Χρησιμοποιήστε τον Έλεγχο απορρήτου.
- Ορίστε σε ποιους θα κοινοποιούνται οι δημοσιεύσεις, οι φωτογραφίες και οι λοιπές πληροφορίες σας.
- Επεξεργαστείτε τις βασικές πληροφορίες σας και επιλέξτε ποιοι θα μπορούν να τις δουν.
- Αλλάξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου για τις ιστορίες σας.
- Ενεργοποιήστε την αναθεώρηση προφίλ.
- Ενεργοποιήστε την αναθεώρηση ετικετών.
- Ενεργοποιήστε το εργαλείο προστασίας εικόνας προφίλ.
- Ορίστε ποιοι θα μπορούν να σας στείλουν αίτημα φιλίας και να σας ακολουθήσουν.
- Ορίστε ποιοι θα μπορούν να σας αναζητήσουν με το email ή τον αριθμό του κινητού σας.
Δείτε φωτογραφία
