Το Facebook και το Instagram αντιμετώπισαν μια εκτεταμένη διακοπή λειτουργίας, προκαλώντας εικασίες, ακόμη και θεωρίες συνωμοσίας, με ορισμένους να δείχνουν με το δάχτυλο την Taylor Swift. Οι χρήστες κατέκλυσαν την αντίπαλη πλατφόρμα X, πρώην Twitter, για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους και να αμφισβητήσουν την αιτία της διακοπής λειτουργίας.

Η πτώση των πλατφόρμων που ανήκουν στη Meta, συμπεριλαμβανομένων των Messenger και Threads, σημειώθηκε γύρω στις 10 π.μ. EST, αφήνοντας πολλούς χρήστες να μην μπορούν να δημοσιεύσουν ή να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο, αλλά να αντιμετωπίζουν και προβλήματα σύνδεσης γενικότερα.

Η ανάρτηση της Swift στο Instagram που προέτρεπε τους 282 εκατομμύρια ακολούθους της να ψηφίσουν τη Super Tuesday έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους θεωρητικούς συνωμοσίας. Το κάλεσμα της τραγουδίστριας για δράση συνέπεσε με τη δυσλειτουργία της πλατφόρμας, οδηγώντας ορισμένους να κάνουν εικασίες σχετικά με μια πιθανή σύνδεση μεταξύ της ανάρτησής της και της διακοπής λειτουργίας των υπηρεσιών.

Αν και δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν τη θεωρία, προφανώς, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κατέφυγαν σε διάφορες πλατφόρμες για να εκφράσουν τις υποψίες τους. Ένας χρήστης του Twitter διερωτήθηκε: “Μήπως η Taylor Swift έριξε το Instagram και το Facebook;”, ενώ άλλοι πρότειναν ότι θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως παρέμβαση στις εκλογές.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αιτία της διακοπής παραμένει ασαφής και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η ανάρτηση της Swift έπαιξε οποιονδήποτε ρόλο στη διακοπή. Η Taylor Swift, που αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στη Σιγκαπούρη για την περιοδεία της The Eras Tour, δεν έχει σχολιάσει τις εικασίες γύρω από τη διακοπή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.