Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε πως το Facebook, θέλει να αλλάξει την εμφάνιση όλων των εφαρμογών της, να κάνει έναν ανασχεδιασμό της όψης τους από την αρχή και όχι μικροβελτιώσεις, όπως μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Θα έχετε παρατηρίσει όλοι μια σειρά από ενημερώσεις να φθάνουν στις συσκευές σας για το Facebook Messenger. Σήμερα η εφαρμογή παίρνει ένα ανανεωμένο look, μαζί με τη νέα υποστήριξη για SMS σε ότι αφορά την πλατφόρμα του Android.

Υπάρχει μια νέα διάταξη για την εμφάνιση των μηνυμάτων, που δεν είναι τόσο βαρετή όσο η προηγούμενη, με την κατακόρυφη στήλη, που είχαμε πριν. Η άλλη μεγάλη αλλαγή είναι η δυνατότητα να σύρετε με το δάχτυλο σας( swype) το δαχτυλό σας πάνω σε μια λίστα με τις διαθέσιμες επαφές, έτσι ώστε να ξεκινήσετε μια συνομιλία πολύ γρήγορα.

Τόσο το Android όσο και το iOS θα πάρουν αυτές τις αλλαγές, αλλά προς το παρόν, μόνο το αντίστοιχο του Android είναι διαθέσιμο. Το Facebook λέει πως η έκδοση για το iOS θα είναι έτοιμη σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.