Όσο πλησιάζουμε στο  3ο και 4ο τετράμηνο του 2012, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στην κυκλοφορία του iPhone 5, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι οι φήμες θα δίνουν και θα παίρνουν. Αυτή τη φορά το Site KitGuru ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες από αυτό το άρθρο απεικονίζουν ένα “test sample” του επερχόμενου iPhone. Φαινομενικά αυτό είναι άλλη μια φήμη αλλά το γεγονός ότι το αυθεντικό άρθρο έχει ήδη κατέβει από το διαδίκτυο μας βάζει σε σκέψεις.

Εάν αυτό είναι το πραγματικό iPhone, τότε επαληθεύονται οι φήμες για πιο widescreen σχεδιασμό. Δίπλα στο iPhone 4 δείχνει όντος ψηλότερο λόγω της οθόνης. Επίσης εμφανή είναι τα ηχεία και οι γρίλιες τους, ο μικρότερος connector και φυσικά το jack για τα ακουστικά που πλέον βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

 

Όσων αφορά την άφιξη του νέου τηλεφώνου της Apple, ενώ όλοι το περιμέναμε το 4ο τετράμηνο του 2012, το site KnowYourMobile μας αλλάζει τα πλάνα αναφέροντας ότι από ανώνυμες πηγές (που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες) έμαθαν ότι η Apple θα διοργανώσει ένα keynote στις 7 Αυγούστου για να παρουσιάσει το νέο iPhone.

Πως σας φαίνεται το iPhone 5 (αν εν τέλει είναι αυτό). Πιστεύετε ότι στις 7 Αυγούστου θα ανακοινωθεί; Λέτε να ανακοινωθεί και το iPad mini μαζί με το iPhone 5;

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στη σελίδα μας στο Twitter για να μαθέτε πρώτοι τα τελευταία νέα.

 

Πηγές: KitGuru (removed) , KnowYourMobile

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.