Το σχηματικό της σχεδίασης από το επερχόμενο iPhone έκτης γενιάς ισχυρίζεται ότι έχει το CydiaBlog στην κατοχή της. Το σχηματικό συνάδει με τα μέρη που διέρρευσαν και είδαμε σε προχθεσινό δημοσίευμα του techmaniacs.gr και δείχνουν ένα μακρύτερο iPhone με μεγαλύτερη οθόνη. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ένα πλήρες σχηματικό με διαστάσεις και πολλές λεπτομέρειες που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

κλικ για μεγέθυνση

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το σχεδιάγραμμα, η “active area mask” αντιστοιχεί σε 90.1mm ύψος και 51.42mm πλάτος, δηλαδή σε περίπου 4.08 ίντσες διαγώνια και λαμβάνοντας υπόψιν ότι η πραγματική οθόνη είναι συνήθως μικρότερη μπορούμε να υποθέσουμε ότι η οθόνη θα είναι εν τέλει 3.95 ιντσών επιβεβαιώνοντας και τις φήμες. Επίσης, η οθόνη αυτή και οι διαστάσεις αντιστοιχούν σε aspect ratio 16:9. Αν και δεν αναγράφονται οι συνολικές διαστάσεις της συσκευής μπορούμε να υπολογίσουμε ότι θα είναι περίπου στα 122mm, δηλαδή 7 χιλιοστά πιο ψηλό από το iPhone 4/4S.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook ή follow στη σελίδα μας στο Twitter για να μαθέτε πρώτοι τα τελευταία νέα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.