Από την εποχή που παρουσιάστηκε το iPad to 2010, υπάρχουν φήμες που αφορούν μια μικρότερη έκδοση με το όνομα iPad mini. Από την παρουσίαση του Νexus 7 από την Google, οι φήμες για το μικρότερο iPad πήραν πάλι φωτιά. Υπάρχουν αναφορές λοιπόν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει ένα μια παρόμια συσκευή με 7 ίντσες οθόνη αργότερα αυτό τον χρόνο.

Τώρα λοιπόν το site thinkios.com έλαβε από ανώνυμη πηγή της Κίνας σχέδια του επερχόμενου mini tablet της Apple. Το Design όπως φαίνεται στις φωτογραφίες είναι παρόμοιο με το New iPad αλλά σημαντικά μικρότερο. Η πηγή από την Κίνα αναφέρει ότι η συσκευή υπάρχει ήδη και ότι το σχέδιο είναι αυθεντικό. Επίσης δηλώνει ότι το iPad mini θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό τον χρόνο, όπως ακριβώς ανέφερε η Wall Street Journal και το Bloomberg.

Από τις εικόνες εύκολα καταλαβαίνει κάποιος ότι η συσκευή είναι πολύ λεπτή, με πάχος 7,3mm. Για να καταλάβετε πόσο περίπου πάχος θα έχει, σκεφτείτε ότι το iPod touch είναι 7,2mm παχύ και το New iPad 9,4mm. Επίσης από ότι φαίνεται το iPad mini θα έχει 7 ίντσες οθόνη, θα είναι 5.3 ίντσες πλατύ και 7.87 ίντσες μακρύ.

Όπως βλέπετε στα σχέδια το νέο μικρό iPad θα έχει 19pin connector αντί του 30pin connector που έχουν οι iOS συσκευές μέχρι σήμερα. Παλιότερες φήμες που είδαμε στο techmaniacs.gr αναφέρουν ότι και το iPhone 5 θα έχει τον ίδιο connector. Ο μικρότερος connector λέγεται ότι θα είναι πιο αποδοτικός λόγω μεγέθους και πλέον θα χωράνε δύο γρίλιες για τα ηχεία.

Σε αντίθεση με το Google Nexus 7, το iPad mini θα έχει πίσω κάμερα αλλά και μπροστινή για το FaceTime και το Skype. Άγνωστες παραμένουν οι αναλύσεις που θα έχουν οι κάμερες.

 

Πάντως ήδη κάποια διαδικτυακά καταστήματα έχουν ξεκινήσει να πουλάνε θήκες για το iPad mini. Τώρα μένει μόνο να δούμε αν οι φήμες είναι πραγματικές.

via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.