Το gaming site g4tv.com έχει υπέροχα νέα για τους φίλους της σειράς Halo. Η 343 Industries, η εταιρία που έχει αναλάβει να φέρει στην αγορά την 4η έκδοση της επιτυχημένης σειράς Halo, συνεργάζεται με την εταιρία Aria για να φέρουν στη ζωή το “αμαξάκι” που οδηγεί ο Master Chief στο παιχνίδι. Ναι, καλά διαβάσατε το γνωστό σε όλους τους fan, όχημα, ονόματι Warthog, θα πάρει σάρκα και οστά… μάλλον καλυτέρα αμάξωμα και κινητήρα!!

Απ’ ότι αναφέρεται στο video, το όχημα θα έχει ανάλογες διαστάσεις με αυτές του παιχνιδιού, δηλαδή είναι κατασκευασμένο για κάποιον που έχει ύψος 2,13μ, καθώς, συμφώνα με το παιχνίδι, τόσο είναι το ύψος του Master Chief!! Άλλες λεπτομερές δεν δίνονται, εκτός του ότι “πρώτα θα το ακούσουμε και μετά θα το δούμε”!! Τα υπόλοιπα στο video που ακλουθεί…

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.