Οι παίκτες που επιθυμούν να αγοράσουν το Halo 4 και όλους τους πρόσθετους χάρτες, να έχουν στον νου τους ότι θα πρέπει «ακουμπήσουν» τουλάχιστον $85. Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα το Halo 4 War Games Map Pass, κόστους 25$ που θα προσφέρει στους παίκτες εννέα χάρτες στο σύνολο. Το πακέτο αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ Δεκεμβρίου 2012 και 2013 Απριλίου.

Τα πακέτα του χάρτη θα κοστίζουν για περίπου 10$ κάθε ένα ξεχωριστά, ενώ εκείνοι που θα αγοράσουν το πακέτο θα εξοικονομήσουν περίπου το 15%. Επιπλέον, οι παίκτες που αγοράζουν το Map Pass θα λάβουν δύο in-game κράνη («Scanner» και «Strider») και ένα in-game έμβλημα («Γεράκι»).

Το War Games Map Pass περιλαμβάνεται με το Limited Edition Halo 4 των $100.

Το πρώτο map pack που θα βγει για το Halo 4 έχει τίτλο Crimson. Θα είναι διαθέσιμο το Δεκέμβριο και περιλαμβάνει τους χάρτες Wreckage, Harvest, και Shatter. Το Φεβρουάριο του 2013 ακολουθεί το Majestic map pack, που προσθέτει τα περιβάλλοντα Landfall, Monolith και Skyline. Τέλος τον Απρίλιο του 2013 θα προσφέρεται το Castle map pack. Προσθέτει τους χάρτες Daybreak, Outcast και Perdition.

Το DLC πακέτο των 25$, για το Halo 4, είναι ένα από τα φθηνότερα πακέτα σε τέτοιου είδους προσφορές. Τα Max Payne 3, Gears of War 3, Forza 4 και Borderlands 2 προσφέρουν αντίστοιχα DLC έναντι 30$. Ενώ στο υψηλότερο εύρος του φάσματος είναι Call of Duty: Black Ops ΙΙ και Forza Horizon, όπου κοστίζουν από $50.

Το Halo 4 θα διατίθεται αποκλειστικά για το Xbox 360 στις 6 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο. Το παιχνίδι είναι η άμεση συνέχεια του Halo 3 του 2007 και είναι η πρώτη προσπάθεια στη σειρά που έχει αναπτυχθεί έξω από την Bungie Studios. Είναι το πρώτο κομμάτι στην τριλογία του Reclaimer, που θα συνδυάζουν τα Halo 5 και Halo 6.

πηγη

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.