Τι ακούσαμε χθές από την εταιρεία της Google; Nexus 4, 7 και 10.

Τρείς συσκευές σε διαφορετικά μεγέθη, για όλα τα γούστα.

 

 

 

 

 

 

 

Το Nexus 4 είναι το τελευταίο smartphone, που αναπτύχθηκε από την Google και την LG. Έχει quad-core επεξεργαστή που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά γρήγορο, μια πεντακάθαρη 4,7 “(320 ppi) οθόνη που είναι τέλεια για να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο στο YouTube,  με ασύρματη φόρτιση απλά αφήνετε το τηλέφωνο σε μια επιφάνεια και χωρίς να απαιτούνται καλώδια, το τηλέφωνο σας γεμίζει με την απαραίτητη ενέργεια.

Διαθέτει, επίσης, την τελευταία έκδοση του Android 4,2. Ξεκινώντας με την κάμερα, η Google έχει ανακαλύψει εκ νέου τη φωτογραφία με το νέο Photo Shpere,  που σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες που κυριολεκτικά είναι μεγαλύτερες από τη ζωή. Τραβήξτε φωτογραφίες προς κάθε κατεύθυνση και δημιουργείστε μια εμπειρία που μπορείτε να μοιραστείτε στο Google+ με τους φίλους και την οικογένεια σας ή μπορείτε να προσθέσετε το Photo Sphere στο Google Maps για να τα βλέπει όλος ο κόσμος.

 

Το Nexus 7 σας φέρνει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Google-YouTube, Chrome, Gmail, Χάρτες και όλο και περισσότερο περιεχόμενο από το Google Play σε ένα πακέτο που ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας. Μπορείτε να πάρετε τώρα το Nexus 7 σε χωρητικότητες 16GB ($ 199) ή 32GB ($ 249).

 

 

Το Nexus 10 είναι το απόλυτο tablet για να παρακολουθείτε ταινίες ή να διαβάσετε περιοδικά. Η Google ήθελε να φτίαξει μια premium συσκευή ψυχαγωγίας, έτσι η Google συνεργάστηκε με τη Samsung για να κάνει ακριβώς αυτό. Το Nexus 10 είναι η ταμπλέτα με την υψηλότερη ανάλυση στον πλανήτη, με “10,055 οθόνη και ανάλυση 2560 χ 1600 (300ppi), που σας δίνουν πάνω από 4 εκατομμύρια pixels στα χέρια σας.

 

Έρχεται με μια ισχυρή μπαταρία που θα σας δώσει μέχρι και εννέα ώρες αναπαραγωγής βίντεο και περισσότερες από 500 ώρες χρόνου αναμονής. Με στερεοφωνικά ηχεία στο μπροστινό μέρος , μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες απευθείας από το Nexus 10 και απλά να ακούγεται φοβερά. Αλλά αυτό που κάνει το Nexus 10 μοναδικό είναι ότι θα γίνει το πρώτο πραγματικά κοινόχρηστο tablet.

 

http://www.youtube.com/watch?v=pHuoDqcIyqk&feature=player_embedded

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.