Επιθέσεις ετοιμάζουν οι Anonymous στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα ελληνικά υπουργεία. Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους για δύο μέρες θα γίνονται επιθέσεις στις σελίδες των υπουργείων, πιθανότατα DDOS και ενδέχεται να δούμε και defacements.

Σύμφωνα με το μήνυμα που ανάρτησαν στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα, η επιχείρηση θα ονομάζεται #OpGreekMinistries  και ουσιαστικά θα είναι διαμαρτυρία των Anonymous όχι με πλακάτ στους δρόμους, αλλά με τα μέσα που έχουν στο διαδίκτυο. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι κολεκτίβα των χακτιβιστών δείχνει την συμπαράσταση της στην χώρα μας.

Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση των Anonymous παρακάτω.

Κυβέρνηση της Ελλάδας,
Είμαστε οι Anonymous.

Παρακολουθούμε πραγματικά συγκλονισμένοι τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Γνωρίζουμε για τους εκατομμύρια ανέργους, γνωρίζουμε για τα συσσίτια στα σχολεία, γνωρίζουμε για τις άθλιες συνθήκες που έχετε αναγκάσει τον λαό σας να ζει. Γνωρίζουμε για το πώς γελοιοποιείτε έναν ολόκληρο λαό μόνο και μόνο για να κάνετε τα χατίρια των μεγαλοτραπεζιτών φίλων σας. Γνωρίζουμε για τις 3,000 αυτοκτονίες Ελλήνων. Ας είναι αναπαυμένοι.
Γνωρίζουμε για τις απολύσεις, για τις μειώσεις, γνωρίζουμε για τα νέα μέτρα που ετοιμάζεστε να φορτώσετε στις πλάτες του λαού σας, ενός λαού που πεινάει.
Όταν οι Έλληνες θα αποφασίσουν να διεκδικήσουν την Ελευθερία τους να ξέρετε ότι εμείς θα σταθούμε δίπλα τους.
Εμείς, σαν Anonymous σας δίνουμε την #OpGreek Ministries.
Για 2 μέρες θα διαμαρτυρόμαστε με τον τρόπο που εμείς σαν Anonymous ξέρουμε. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε έναν λαό που υποφέρει κλείνοντας τις προσβάσεις σε όλα σας τα υπουργεία.
Οι Έλληνες σηκώνουν πλακάτ στους δρόμους και εμείς στο Internet. Κ σας θυμίζουμε… τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο.

We are Anonymous
United as one but fighting as many
We are Legion
Expect Us.

Government of Greece
We are Anonymous.

We are watching really overwhelmed what is happening in Greece.

We know about the millions of unemployed people, we know about the “soup kitchens” in schools, we know about the miserable conditions under which people are forced to live with. We know how ridicules an entire nation can be by your actions, just to do the sake of your IMF friends. We know about over 3.000 suicides. May peace be with them.

We know about the work-dismissals, the salary reductions, about the new measures are about to be loaded on the backs of your nation, a hungry nation.

When Greeks will decide to pursue their freedom, we will stand by them.
We, as Anonymous give you the #OpGreekMinistries.

We will protest for two days, the way we, as Anonymous know. We express our solidarity to a nation that suffers, by denying access to all of your ministries. Greeks raise placards on streets, and we on the Internet.

And don’t forget … we love this war.

We are Anonymous
United as one but fighting as many
We are Legion
Expect Us.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.