Είναι γνωστό το γεγονός ότι τα λιγότερο δημοφιλή μοντέλα, όπως το Samsung Galaxy S5 Neo δεν υποστηρίζονται εύκολα από τις εταιρείες. Ωστόσο, οι κάτοχοι της εν λόγω συσκευής μπορούν να χαρούν, καθώς η Samsung ξεκίνησε την διάθεση του Android 6.0.1 Marshmallow στην συσκευή σε όλη την Ευρώπη.

Samsung-Galaxy-S5-Android-6.0-Marshmallow-Update-Android

Η αναβάθμιση φέρει build number το G903FXXU1BPD4 και είναι μόνο για το μοντέλο SM-G903F. Αυτή η αναβάθμιση εντοπίστηκε στην Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ολλανδία, καθώς και την Ελλάδα.

Όσο για τα χαρακτηριστικά, φέρνει όλες τις αλλαγές του TouchWiz που είδαμε σε διάφορες άλλες Galaxy συσκευές που τρέχουν ήδη Marshmallow, όπως το Galaxy S7. Επιπλέον, έρχεται με τις αναβαθμίσεις που έχει κάνει η Google στο Android, όπως η λειτουργία Doze για τη βελτίωση της μπαταρίας, τις άδειες εφαρμογών, καθώς και το Google Now on Tap σε όλο το UI.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροiPhone 7: Θα κυκλοφορήσει σε σκούρα Space Black έκδοση
Επόμενο άρθροZTE nubia Z11: Αποκαλύπτεται λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση του
Hello Techmaniacs... Δημήτρης εδώ, ο Junior!!! Από μικρή ηλικία, θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει μια ξεχωριστή άνεση με οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Τώρα είμαι 18 ετών, και είμαι έτοιμος να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα σπουδάζοντας πληροφορική! Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία μου είναι οι mobile συσκευές και ειδικότερα αυτές που τρέχουν Android, αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα κολλήματα μας. Αυτό είναι αρκετά σεβαστό, αρκεί να μην τα επιβάλουμε και στους άλλους... ;)

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ